6 Comments

Aksjekurs, seminarer og foredrag 2011

Ønsker du å lære mer om aksjer? Det arrangeres stadig kurs, seminarer og foredrag om aksjer, sparing, investering og trading. Mange av disse er i tilegg gratis. Få full oversikt her!

Hvis du vil lære mer om aksjeinvestering, høre gode råd om sparing i aksjefond, eller kanskje bare ønsker å ha muligheten til å stille spørsmål til noen som kan det, ja da er disse kursene, seminarene og foredragene en ypperlig mulighet for nettopp dette. Nedenfor har jeg laget en stor oversikt over aktuelle arrangementer.

Vet du om et kurs, seminar eller foredrag om aksjer, aksjefond, investering eller lignende som ikke er med i oversikten? Legg til kurs/foredrag/seminar!

 Oversikt over aksjekurs, seminarer og foredrag

For å finne frem i tabellen anbefales det å bruke søkefunksjonen. Søk f. eks etter hjemstedet ditt, etter en bestemt arrangør eller søk på alle gratis arrangementer. Når du har funnet det arrangementet du er interessert i, trykk på «Mer info» for å komme til informasjonssiden til det aktuelle arrangementet. (Tar forbehold om eventuelle feil og mangler i oversikten)

Arrangør(er)ArrangementStedDatoPrisMer info

Legg til kurs/foredrag/seminar

 Kurs på nett

TilbyderTittelBeskrivelsePrisMer info
NordnetNordnetskolen8 videoer som går gjennom det mest
grunnleggende om aksjer og aksjeselskap
GratisMer info
Norne SecuritiesInvestorskolen med Tom Hougard13 videoer (engelsk)GratisMer info

Legg til kurs/foredrag/seminar

Kom enkelt i gang med aksjetrading med disse bøkene:

Aksjer_og_aksjehandel_large Aksjekjøp og day oms 2016-blå.indd trading123 tradeyourway

Skjermbilde 2017-09-19 kl. 20.31.43*Affiliatelenker via Tanum.no

6 Comments

  1. Genialt! Takk for at du tok deg tid til å lage denne oversikten! Ser flere kurs og seminarer her jeg har lyst å gå på. 🙂

    Godt likt Thumb up 5

  2. Kunne tenkt meg å delta på det jeg også, men er bortreist da. Synes du skal skrive et innlegg om det på bloggen din om du deltar.

    Liker Thumb up 1

  3. Kanskje jeg skal vrdere dette SKagen møte jeg også? Var ikke så mange andre alternativer på min hjemplass. Fin oversikt forresten. Veldig nyttig!

    Godt likt Thumb up 4

Comments are closed.

Bloggurat Check Google Page Rank Finance bloggar Blogglisten Blopp.no Blogglistenhits

Aksjebloggen er drevet av: Henrik André Larsen Org. nr: 996 055 809