4 Comments

Nordnetbloggen

Aksjebloggeren er blitt Nordnetblogger!

Ja, du leste riktig. Jeg har begynt å blogge på Nordnetbloggen. Men frykt ikke, dette betyr ikke at jeg skal slutte å blogge på Aksjebloggen, tvert imot. Jeg har mange store flotte planer for Aksjebloggen utover høsten. Blant annet skal det endelig bli mer liv i artikkelseriene som har stått mer eller mindre på stedet hvil den siste tiden. Og jeg vil satse mer på å oppnå det som egentlig var hovedmålet med Aksjebloggen, nemlig å veilede andre som tar sine første steg inn i aksjeverdenen og hjelpe dem med å unngå å gjøre de samme nybegynnerfeilene som jeg selv gjorde.

Men tilbake til Nordnetbloggen; Nordnetbloggen ble lansert av Nordet for en knappe måned siden og er en blogg med flere bloggere med tilhørighet i aksjemarkedet. Her finner blant annet daglig leder av Nordnet Bank; Anders Skar, du finner eksperter og du finner fondsforvaltere som Holberg Fondene og Odinfondene, også finner du nå meg, Aksjebloggeren, den nyskjerrige aksjeinteressert studenten. Alle blogger ut ifra egne forutsetninger og meninger.

Jeg har allerede publisert mitt første innlegg på Nordnetbloggen; Du blir ikke rik av aksjetips. Stikk innom da vel og sleng gjerne fra deg din mening om temaet.

For ordens skyld; jeg får ikke betalt for å skrive på Nordnetbloggen og alt jeg skriver er mine egne frie meninger helt uavhengig av Nordnet.4 Comments

  1. Jeg har en sånn der Nordnet konto, men kommer liksom ikke helt i gang. Har du en artikkel eller noe som har som mål å få folk i gang?

    Liker Thumb up 0

  2. Heisann

    Jeg har jo egentlig en artikkelserie som heter «Kom i gang med aksjer», men den har vært på stedet hvil de siste måneden desverre. Jeg har mange planer for artikler til denne fremover. Så jeg håper du følger med videre. Hvis du tenker på det rent praktiske rundt aksjehandel, så har jeg også hatt planer om å lage guider til dette også. Er det ønskelig?

    Men det første jeg råder deg til er å kjøpe deg boken «Aksjekjøp og Daytrading» om du ikke allerede har den. Den er perfekt for å komme i gang med aksjer og gir deg mye bok for pengene. Her vil du også finne mye sammenligninger med nettopp poker, som du vil kjenne deg igjen i. Også anbefaler jeg Aksjeskolen.

    Liker Thumb up 2

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Bloggurat Check Google Page Rank Finance bloggar Blogglisten Blopp.no

Aksjebloggen er drevet av: Henrik André Larsen Org. nr: 996 055 809