1-dagskurs i aksjetrading med Marcus de Maria (Bergen og Oslo)

Er du ny med aksjetrading? Eller har du erfaring med aksjetrading, men har kanskje ikke lykkes helt? Nå har du en unik mulighet til å lære av en av de beste og få hjelp til å bygge opp din egen aksjestrategi. Marcus de Maria kommer til Bergen og Oslo for å holde 1-dagskurs. Invester i deg selv og bli en god aksjetrader

Det er ikke ofte jeg skriver på Aksjebloggen for tiden, men da jeg hørte at Marcus de Maria skulle komme til Bergen og Oslo for å holde et 1-dagskurs i aksjetrading så måtte jeg gripe fatt i tastaturet igjen. Dette er en mulighet jeg selv skulle ønske at jeg hadde før jeg gikk i gang med min “prøving og feiling” i aksjemarkedet. Marcus kan i løpet av én dag lære deg alle de nybegynnerfeilene som jeg brukte år og tusenlapper på å lære og som jeg har formidlet her på Aksjebloggen siden start. Han vil kunne hjelpe deg i gang med å bygge opp din egen aksjestrategi slik at du kan lykkes med din aksjetrading. Nå får jeg ikke denne muligheten selv denne gang grunnet jobb, men det betyr ikke at du trenger å gå glipp av det!

 

“You need only one strategy that works in any market to achieve a good monthly income…. Here you will get the methods and knowledge you need to develop a customized strategy to fit your lifestyle and needs.”
– Marcus de Maria

 

Er det én aspekt med aksjehandel jeg har forsøkt å formidle med Aksjebloggen, så er det viktigheten av å bygge opp din egen aksjestrategi og kanskje viktigst av alt, å være tro mot den. Dette er også mye av budskapet til Marcus de Maria, noe som gjør at dette kurset får mine varmeste anbefalinger. Marcus er svært opptatt av at du skal ha din egen aksjestrategi basert på både pengene og tiden du ønsker å investere og ikke minst din egen personlighet og risikoprofil. Så hvis du ikke har din egen aksjestrategi enda, så kan dette være en god mulighet for deg!

Kurset vil ta plass i Bergen 14. februar og Oslo 15. februar kl 10:00 – 17:00. Gjennom dagen vil Marcus ta deg gjennom det mest grunnleggende innen aksjehandel og -trading, slik at du ikke trenger å være redd for at du ikke kan nok. Her er alle velkomne og her vil alle få noe ut av. Han vil vise deg ulike tradingstrategier, og da med hovedvekt på de strategien han selv bruker i sin egen velykkede aksjetrading. Hvordan du kan bygge opp din egen aksjestrategi som passer deg og ikke minst hvordan du kan sørge for en fornuftig risikostyring i din aksjestrategi. Klikk på lenken under for å se mer informasjon og ikke minst mer detaljert hva du vil få ut av denne dagen med Marcus de Maria. Vel møtt til kurs i Bergen eller Oslo!


Marcus de Maria

MarcusdemariaMarcus is widely known as a dynamic, entertaining and totally inspiring speaker. He’s shared the stage with legends such as Lord Sugar, Sir Richard Branson, Tony Robbins, Bob Proctor, Mark Victor Hanson, Brian Tracy and Robert Kiyosaki. He is T Harv Eker’s European Head Trainer for the Millionaire Mind Intensive.

Marcus is the author of the book, ‘Wealth Workout – the Simple Seven Step Formula for Financial Success’, and the contributor to leading money, finance, stock market and property publications in UK. He has appeared on BBC TV’s The Money series (How To Be A Millionaire, 2011). Les mer

 


Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *