2 Comments

Rask trade i Funcom gav 39% avkastning på 4 dager

Idet Funcom brøt ut av en dobbel-bunn formasjon på høyt volum hoppet jeg på, 4 dager senere tok jeg gevinst på hele 39%

Etter å ha begynt året uten å finne de helt store kjøpskandidatene snublet jeg over Funcom hvor en potensiell dobbel-bunn formasjon lyste mot meg. Jeg satte en kursalarm ved 1,40 og fulgte med.

Les også: 148 % avkastning på 2 måneder i NEL Hydrogen

Kort tid senere brøt aksjen gjennom 1,40 på høyt volum og jeg kjøpte 25 000 aksjer til en gjennomsnittspris på 1,47 kroner (1). Jeg ble med draget opp etter formasjoen var etablert, forbi motstandsnivået på rundt 1,75 til 2,04 hvor jeg tok gevinst (2).

Jeg solgte etter at aksjen hadde steget veldig mye på få dager uten andre nyheter enn at de skal presentere tall og plan for 2016 noen dager senere. Anser risikoen for stor til å gamble på hva som vil bli presentert og sier meg derfor godt fornøyd med gevinst på 39% eller 14 250 kroner. Pengetreet vokser fortsatt!

Aksje Kjøpt Solgt Avkastning % Avkastning kr
Funcom 1,47 2,04 39 % 14 250 kr

Dobbel-bunn formasjon i Funcom

Mitt første tap i Prosjekt Pengetre

Etter tre veldig gode trades har jeg nå fått mitt første tap i Prosjekt Pengetre. Jeg prøvde meg med OBX Bear ved et sterkt motstandsnivå, men ble stoppet ut da oljeprisen plutselig dro fra og tok med seg Statoil og Oslo Børs til himmels.

Da OBX nærmet seg motstandsnivået rundt 488-490, kjøpte jeg 400 OBX Bear til en snittkurs på 101,10 kroner, med stop-loss på 95 kr. Et par dager senere tok oljeprisen fart og tok med seg STL og OBX på en ferd som skulle slå ut denne posisjonen som ble solgt ut til 95 kr. Dette ble dermed det første tapet i Prosjekt Pengetre, men hele 6 % negativ avkastning eller et tap på 2 400 kroner.

Aksje Kjøpt Solgt Avkastning % Avkastning kr
OBX Derivat Bear 101,1 95 – 6 % 2 400 kr

Har ingen store kommentarer rundt denne traden. Strategien ble fulgt helt til siste stopp, akkurat som den skulle. Det ble et lite tap.

OBX – 100 dager

obxbear2

OBX – 2 år

obxbear1

2 Comments

  1. Gøy å se at du lykkes med trading i FUNCOM. Jeg har hatt ett par gode trades i funcom selv tidligere, men har stortsett funnet aksjen ekstremt vanskelig å trade.. FUNCOM er en av de få tickerne jeg bare rett og slett ikke har hode på rett plass når jeg trader…hehe, så det er godt å se det er noen som har det :p

  2. Ja, det skjønner jeg godt. Har hold hendene langt unna Funcom nettopp pga dens voldsomme bipolare svingninger. Men denne formasjonen ble for fristende 🙂 Så det ble min første trade i Funcom.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *