12 Comments

Aksjespillet – Vinn 50 000 kr

Skandiabanken lanserte nylig et spennende aksjespill på facebook hvor du ikke bare får testet ut dine aksjeferdigheter, men samtidig får muligheten til å vinne 50 000 kr ved årets slutt eller 10 000 kr hver måned.

Konkurransen foregår ved at du begynner med 100 000 kr i fiktive penger, som du da selvsagt skal forsøke å få best mulig avkastning på ved å kjøpe og selge aksjer på Oslo Børs (fiktivt såklart). Hvis du er den som har best avkastning ved månedens slutt, så blir du 10 000 kr rikere, mens du blir hele 50 000 kr rikere om du står igjen med best avkastning ved årets slutt.

Spillet er satt opp veldig realistisk og følger sanntidskursene til ca 160 av aksjene på Oslo Børs (I spillet vises imidlertid 15 min forsinkede kurser). Du har til enhver tid  også oversikt over hvem som har gjort det best den siste perioden og ikke minst hvordan du har gjort det i forhold til andre facebookvenner som deltar.

Nå har jeg ikke fått testet aksjespillet helt ut enda, men det ser ut som det er veldig enkelt å sette seg inn i hvordan det fungerer og en trenger overhode ingen forkunnskaper om aksjer for å prøve dette, det er tross alt bare fiktive penger å tape og ekte penger å vinne. En veldig spennende konkurranse med andre ord, dette liker vi.

Gå til aksjespillet på facebook

12 Comments

 1. Slike konkuranser kan være ganske artige. Et problem dog er at det er lettere å gjøre det bra i disse konkuransene enn i virkeligheten. Ettersom man i konkuransen alltid får kjøpt til beste kurs.

 2. @Kronasjer og Nyhetsbloggen: Ja, dette blir spennende 🙂 Dere må oppdatere på hvordan det går med dere i spillet 😉 Bare hyggelig å kunne videreformidle det som har interesse for oss aksjeinteresserte.

  @Personligbudsjett.no: Er noe usikker på hva du mente med at en i spillene får kjøpt til beste kurs? I spillet kjøper og selger du jo etter kjøps og salgskurs. Men at det er lettere å gjøre det bra i spillet vil jeg absolutt tro. En ting er å investere med egne penger, en helt annen ting å spille med lekepenger.

  Lykke til, til alle som deltar! 🙂

 3. Hei, det er jeg som er ansvarlig for spillet. Kjekt at dere er positive til dette. Vi fintuner stadig på ytelsen slik at det skal gå så raskt og smertefritt som overhodet mulig.

  Dersom dere har spesielle ønsker til forbedringer kan dere poste dem på vegge til Aksjespillet. Det er nok som noen antyder lettere å gjøre det bra her ettersom man har mindre å frykte. Her kan man jo gå all-in i en pennystock og håpe på det beste. Ser jo at mange gjør det, med vekslende hell.

  Uansett – vi vil videreutvikle konseptet og øke premiene til neste år.
  Takk til Aksjebloggeren for publisiteten 🙂

 4. Hei, det har vært noen tekniske utfordringer men meg bekjent er det ikke noe problem nå. Jeg ser at det hagler inn med transaksjoner og har selv nettopp solgt.

 5. Da har jeg endelig kjøpt meg litt aksjer i spillet. Blir spennende dette her. 🙂 Tror ikke jeg har så store sjanser til å vinne noe akkurat da, men morro likevel. Det er vel stort sett som i de fleste andre aksjespill at det er noe som har satset på pennystocks og har vært veldig heldig som har stukket av med seieren.

 6. Heisann Roy

  Kommer du ikke inn på spillet i det hele tatt eller har du registrert deg, men at selve spillet ikke fungerer? De har hatt en del problemer med for liten kapasitet, noe som har gjort spillet litt ustabilt, men det skal ha blitt ordnet. Håper du får det til å fungere 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *