Hei og velkommen til Aksjebloggen

Er du ny her? Da vil jeg først og fremst ønske deg velkommen til Aksjebloggen – Velkommen skal du være! Nå som det er unnagjort er det kanskje på tide med en liten introduksjon. Hei, jeg heter Henrik og det er jeg som sitter bak tastaturet på Aksjebloggen.

Det er altså verken aksjeguruer eller selverklærte finanseksperter som sitter og skriver til deg her (noe å huske på når du leser innleggene). Det er bare meg, en ung sivilingeniør med en stor interesse for personlig økonomi og aksjer, eller en såkalt hobbyøkonom. Jeg sitter for øvrig også bak tastaturet på Målbevisst.no. Du kan lese mer om meg og Aksjebloggen her.

Jeg har alltid hatt en stor interesse for personlig økonomi. Fra jeg puttet mine første kroner på sparebøssen og laget mitt første excel-regnskap som 11-åring til jeg begynte å investere i aksjer i studietiden. Aksjebloggen ble skapt som en naturlig følge av denne interessen og nysgjerrigheten. Her vil du kunne lese om mine første ustødige steg inn i aksjemarkedet og mine mer stødige steg videre i byggingen av min fremtidige økonomiske uavhengighet.

Hvis du lurer på noe, så er det bare å ta kontakt!

Les også: Slik kommer du i gang med å lære deg aksjehandel helt uten forkunnskaper

Mitt første år i aksjemarkedet

I denne serien får du følge meg gjennom mitt første år i finansjungelen. Du får innblikk i hvilke aksjehandler jeg gjorde, alle utfordringene jeg møtte på og alle de dyrekjøpte nybegynnerfeilene jeg gjorde. Du får lese om hvordan jeg lærte av feilene mine og hvordan disse bygget seg opp til en strategi med håndfaste regler.

Kom i gang med aksjer.

Denne artikkelserien vil ta for seg det helt elementære om aksjer og aksjemarkedet. Passer for deg som har lite eller ingen erfaring med aksjer, men som ønsker å vite mer. Kanskje har du tenkt tanken på å investere i aksjer eller aksjefond, men enda ikke tatt steget? Her vil du få et overblikk over det du bør vite før du setter i gang.

Andre

Andre nyttige innlegg for deg som er ny med aksjehandel:

 

Anbefalte aksjebøker

*Affiliatelenker til Tanum.no

4 Comments

  1. Heisann! Er det obligatorisk med en VPS konto før man begynner å kjøpe aksjer?

    Liker Thumb up 0

  2. Hei
    I artikkelserien “kom i gang med aksjer” får jeg ikke opp Risiko del 3. Den linken er lenket til Risiko del 2 hos meg.

    Veldig interessant å lese bloggen din, den er til stor hjelp da jeg akkurat har begynt å sette meg inn i dette 🙂

    Liker Thumb up 0

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *