Bitcoinbanner3
4 Comments

Ble ukesvinner i E24’s AksjeNM

Etter en heftig uke i flere aksjer endte jeg opp som ukesvinner blant 18 300 spillere i E24’s AksjeNM forrige uke

Forrige uke ble en stor opptur både i AksjeNM, men også i egen aksjeportefølje, mye takket være 4 livlige aksjer. Den gjeve premien jeg fikk var 1 års gratis tilgang til Infront til verdi av 12 000 kroner fra Pareto (Tusen takk!)

Men en heftig uke ble utløst av en heftig nedtur siste dag i konkurransen, noe som gjorde at jeg ikke nådde helt opp i toppen for hele spillet. På det beste lå jeg likevel oppe på en 12 plass sammenlagt i spillet. Noe som jo ikke er så verst med tanke på at det var over 18 300 spillere.

image001

Det var stort sett 4 aksjer jeg holdt gjennom hele spillet – GIG, NANO, FUNCOM og NEL. Fire livlige aksjer som altså sørget for en veldig god avkastning forrige uke, både i spillet og i egen portefølje. Slik så det ut i min egen aksjeportefølje hvor hele 6 aksjer gikk helt bananas samme dag, i det som trolig må være den største oppgangen i denne manns minne:

Det er morro med slike aksjespill, spesielt å kunne leke seg med litt mer risiko enn man ellers ville ha gjort med egne penger. Det er forresten ikke første gang jeg ligger godt an i slike spill, i Aksjespillet til Skandiabanken var jeg oppe blant topp 10 sammenlagt av nesten 50 000 spillere! Morsomt!

Tusen takk til E24 for en spennende konkurranse og Pareto for en nyttig premie!

Kom enkelt i gang med aksjetrading med disse bøkene:

Aksjer_og_aksjehandel_large Aksjekjøp og day oms 2016-blå.indd trading123 tradeyourway

Skjermbilde 2017-09-19 kl. 20.31.43*Affiliatelenker via Tanum.no

4 Comments

 1. Gratulerer. Hvilken platform bruker du når du analyserer? Har hittil bare kikket på Hegnar, men den er ikke så imponerende. Finnes det noe gratis som er bra nok for en amatør :-). ?

  Liker Thumb up 0

 2. Takk for det Torbjørn 🙂 Jeg bruker ofte både Netfonds og BigCharts.com for enkel analyse, begge disse er gratis. (Bare søk om en aksje på Netfonds og velg teknisk analyse)

  Liker Thumb up 0

 3. AksjeNM er jo et bra bevis på at ingen vet hva de driver med når de handler aksjer. Det er det samme som å spille lotto, bortsett fra at man taper mye mer. Flere vinnere i aksjeNM ante ikke hva de drev med. Den ene vinneren sa at han hadde glemt hele konkurransen, han kjøpte noen aksjer på måfå og glemte alt sammen. Også vant han. Aksjer er en ponzi-bløff. De som tjener på aksjer er meglere som tar betalt for å la andre handle aksjer. Jeg forsøkte meg engang, en bank gjorde all jobben og de var mye prat om gull og grønne skoger. Tre år senere var 60% av pengene mine borte. Så jeg tok mine usle 40% og ba de dra til helvete. Hvis folk bare kunne dra huet ut av ræva og forstå at dette er en gigantisk svindel. Du, jeg og alle andre vanlige dødelige kan ikke tjene penger på aksjer, det er ikke mulig. Da må vi først få jobb i et meglerhus og selge aksjer til idioter.

  Liker Thumb up 0

 4. Oisann, tydelig at du har hatt en dårlig erfaring med aksjer som har svartmalt ditt syn på aksjer, som strengt tatt ikke er noe annet enn eiendeler i selskaper. Og selvsagt kan vanlig dødelige tjene penger på aksjer, akkurat som alle andre som eier selskaper tjener penger når selskapet tjener penger. Her skulle du kanskje holdt deg til indeksfond framfor å betale dyrt for å la andre “leke” med pengene dine. Men du skal selvsagt få lov til å ha din mening om aksjer og kalle det å eie aksjer i selskaper for svindel. Jeg er no vanlig dødelig og jeg tjener penger på aksjer og kommer til å fortsette med det.

  Og ja, AksjeNM viser ingenting. Dette er bare et lekespill hvor du kan gå bananas med risiko og håpe du treffer noen raketter.. Lotto som du sier. Men du trenger ikke å spille lotto i aksjemarkedet eller betale andre for å spille lotto med dine penger i aksjemarkedet, her kommer det helt an på hvilken risiko du velger å ta.

  Hvis du føler såpass mye hat for aksjer, så vil jeg kanskje anbefale deg å ikke lese så mye her inne, for her handler det bare om aksjer 😉

  Ha en finfin påske 🙂

  Liker Thumb up 0

Comments are closed.

Bloggurat Check Google Page Rank Finance bloggar Blogglisten Blopp.no Blogglistenhits

Aksjebloggen er drevet av: Henrik André Larsen Org. nr: 996 055 809