2 Comments

Bokanbefaling – “Trade your way to financial freedom”

Dette er boken for deg som ønsker å prøve deg som aksjetrader, men som gjerne ikke vet helt hvor du skal begynne for å bygge opp din egen tradingstrategi

Det er i grunn ganske utrolig at jeg enda ikke har skrevet en anbefaling av denne boken, da dette er boken jeg kanskje har brukt mest i oppbyggingen av min egen aksjestrategi.

Van K. Tharp går i “Trade your way to financial freedom” systematisk til verks nettopp for at du skal kunne bygge opp ditt eget strukturerte system for trading, som passer deg og din personlighet.

Boken tar deg stegvis gjennom hva som skal til for å lykkes som trader, hvordan velge tradingskonsept og bygge opp din egen trading strategi, hvordan håndtere risiko, forslag til strategier å ta utgangspunkt i, hva som gjør en tradingstrategi god og mye mye mer.

Most people approach trading to make a lot of money, and that is one of the primary reasons they lose. – Van K. Tharp

Denne boken har jeg brukt flittig i å bygge opp min egen aksjestrategi og tar den stadig ut av hyllen når jeg skal revidere strategien min. Særlig har jeg nytt godt av det som går på risiko og “position sizing” i min egen strategi. Jeg anbefaler denne boken på det varmeste for deg som ønsker å prøve deg som aksjetrader. Å trade uten en systematisk strategi er gambling, ikke begynn å trade før du har lest denne boken og bygget opp din egen strategi! Noen hundrelapper investert i denne boken kan spare deg for mange tusenlapper senere!

Se flere anbefalte bøker

Cuts right to the essence of professional trading: How to develop winning attitudes and approches; how to forget trading for accuracy and trade for expectancy; how to master position sizing. If you intend to trade, you’d better know what’s in this book.
– Ed Seykota, Professional trader

Boken kan kjøpes på Tanum.no

2 Comments

  1. Dette er en kjempebra bok som jeg flere ganger har anbefalt på Pengeblogg.

    Jeg liker særlig godt regneeksemplene som viser hvor viktig “position sizing” er for hvor god avkastning man kan oppnå. Jeg tror de færreste tradere, også de mer erfarne, er fullt klar over hvor viktig akkurat dette elementet er.

  2. Vidde: Det er faktisk akkurat dette elementet jeg kanskje anser som det mest verdifulle jeg har tatt ut fra denne boken her inn i min egen strategi! Så her er jeg intet annet enn fullstendig enig med deg 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *