Boken jeg skulle ønske jeg hadde da jeg startet med aksjehandel

Endelig fant jeg den! Dette er boken jeg skulle ønske jeg hadde da jeg var ny med aksjehandel.

Les utdrag fra boken under

Da jeg begynte med aksjehandel letet jeg febrilsk etter noen gode aksjebøker som kunne gi meg en grunnleggende innføring i aksjehandel. Jeg fant noen få bøker som “Aksjekjøp og daytrading” og “Aksjeskolen” (Ikke lenger i salg), uten at jeg helt fant det jeg var ute etter.

Jeg pleier ikke å gi konkrete investeringstips, men her vil jeg gjøre et unntak, dette er en bok som er vel verdt å investere i. Liten risiko og stor potensiell avkastning! – Henrik, Aksjebloggen.com

Men nå har jeg funnet den! Bare 7 år etter jeg tok mine første vaklende steg inn i aksjemarkedet, fant jeg boken som kunne gitt meg noe mer stødige bein å gå på. Men det gjør ingenting om den er litt sent ute, boken er fortsatt veldig verdifull for meg og den vil også være verdifull for deg om du:

  • Er helt ny med aksjer og er usikker på hvor du skal begynne
  • Har handlet litt med aksjer, men kanskje litt uten mål og mening
  • Ønsker en større forståelse for hvordan aksjemarkedet fungerer
  • Vil lære mer om markedspsykologi og teknisk analyse
  • Har handlet en del aksjer, men har fortsatt ikke lyktes helt med investeringene

Aksjer og aksjehandel – Hvordan lykkes på børsen” er skrevet av Stig Mikalsen, en selvlært og vellykket investor på børsen. Boken som er både lettlest og rikt illustrert gir deg en grunnleggende og praktisk innføring i aksjehandel. Her trengst det ingen forkunnskaper!

Du shorter ikke denne boken! En pedagogisk fulltreffer
John Peter Tollefsen, AksjeNorge

Boken tar deg med helt fra start, fra du oppretter din første aksjekonto til du står på stødige bein med full forståelse for hvordan aksjemarkedet fungerer, hva som beveger en aksje, hvordan du kan sette sammen en portefølje, håndtere risiko, bruke teknisk analyse og mye mye mer. Se utdrag og innholdsfortegnelse fra boken lenger ned.

Jeg hadde gitt mye for å ha denne boken da jeg tok mine første steg inn i aksjemarkedet og er sikker på at den kunne hindret meg i å gjøre mange av de dyre nybegynnerfeilene jeg gjorde. Jeg pleier ikke å gi konkrete investeringstips, men her vil jeg gjøre et unntak, dette er en bok som er vel verdt å investere i. Liten risiko og stor potensiall avkastning!

Se flere anbefalte bøker

Boken kan kjøpes hos Tanum.no

 

Les utdrag fra boken


*Dette innlegget inneholder affiliatelenker til Tanum.no.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *