Få 10 000 Eurobonus poeng ved å bytte til Fjordkraft (Varer ut mai 2019)

Av og til kjører Fjordkraft en kampanje hvor du får 10 000 Eurobonus poeng for å bli strømkunde. Jeg slo til og fikk både Eurobonuspoeng, billig mobilabonnement og kutt i strømregningen ved netthandel

Les også: De 3 mest effektive måtene å kutte strømregningen

Med rekordhøye strømpriser gjør jeg det jeg kan innefor min kontroll for å kutte strømregningen: Kutte unødvendig strømforbruk og bytte strømleverandør for de beste prisene og fordelene (Merk: De kommer sjelden i samme pakke)

Fikk 10 000 Eurobonus poeng for å bytte til Fjordkraft

Jeg har tidligere hatt Norgesenergi og benyttet deres fordel med 500 Cashpoints for å bli kunde. Denne gangen slo jeg til på Fjordkraft sin kampanje på 10 000 Eurobonuspoeng.

Med 10 000 Eurobonuspoeng får jeg en tur/retur reise i Norge. Ikke verst bare det! MEN, det er viktig at skal du utnytte tilbudet maksimalt så ikke bli værende i avtalen etter bindingstiden. Du betaler litt høyere strøm og de satser selvsagt på at du bare blir sittende i avtalen over tid, slik at de tjener inn igjen fordelen de gav deg. Men heldigvis er du lurere enn som så.

Akkurat nå kjører Fjordkraft en ny slik kampanje med 10 000 Eurobonus poeng som varer ut mai! *Affiliatelenke

Slik får jeg kuttet strømregningen

Det var ikke bare eurobonuspoengene som gjorde at vi byttet til Fjordkraft. Vi så andre fordeler som vi kunne bruke, nemlig billig mobilabonnement for kunder og et fordelsprogram som kutter i strømregningen.

Mobilabonnementet var midt i blinken for samboeren, og var det billigste for hennes bruk. Fordelsprogrammet har overraskende mange nettbutikker i seg og en nyttig liten sak i nettleseren som gjør at jeg får en liten varsel når jeg er inne på en nettbutikk som kan gi kutt i strømregningen – Enkelt og greit, og har allerede kuttet i strømregningen på ting vi uansett skulle kjøpe (Som vi ikke hadde fått med oss uten denne varselen)

Bytt til Fjordkraft og få 10 000 Eurobonuspoeng

*Tilbudet varer ut Mai 2019. Dette er en affiliatelenke, men jeg har selv benyttet meg av dette tilbudet.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *