4 Comments

De 10 mest populære innleggene

Aksjebloggen har rundet hundre innlegg og i den anledning presenterer jeg de 10 mest populære innleggene hittil på Aksjebloggen.

Målet om å nå hundre innlegg innen 1 årsdagen til Aksjebloggen ble desverre ikke nådd, det skulle altså ta et halvt år ekstra. Til gjengjeld mener jeg at jeg har produsert en del gode og tidløse innlegg som forhåpentligvis vil bli lest i lang tid fremover. Men dette er likevel bare starten. Jeg gleder meg allerede til å gå løs på de neste hundre innleggene og satser på å kunne tilby mye godt og nyttig lesestoff for deg som er interessert i aksjer og aksjemarkedet.

Så om du liker det du har lest hittil, meld deg på nyhetsbrevet og bli med på ferden videre. 

De 10 mest populære innleggene:

 1. 10 blogger om personlig økonomi, finans og aksjer
 2. 100 økonomiske tips og råd
 3. En introduksjons til aksjer og aksjemarkedet
 4. Aksjekjøp og daytrading (Bokanbefaling)
 5. Aksjedepot vs. investeringskonto
 6. På bakrommet til aksjespillet (Intervju)
 7. 14 blogger om personlig økonomi, finans og aksjer
 8. Tre bøker for den ferske og den nyskjerrige (Bokanbefaling)
 9. Fem spørsmål nærmere en investeringsstrategi
 10. Anders Skar – Vil gjøre Nordnet til norges nye sparebøsse (Intervju)

 

4 Comments

 1. Gratulerer med 100 innlegg 🙂 Noe overrasket over at “mitt” innlegg har vært så populært og ligger på plass 2, men selvsagt fint å se.

  Lykke til med de neste 100! 🙂

 2. Takk for det Vidde 🙂 Ja, det ble et overraskende populært innlegg må jeg si. Tror mye av skylden for at det har så mange visninger kan være at en må tilbake til innlegget en del ganger for å få rukket å lest gjennom alle de gode innleggene dine 😉

 3. Jeg eier nok rettighetene til denne type innlegg Formuebygging, men legger du inn en søknad så skal jeg selvsagt vurdere den 😉 Neida, bare stjel i vei. Er selv nyskjerrig på hvilke innlegg som er mest populære hos deg. Er sikkert mange jeg ikke har lest som ble skrevet før jeg oppdaget Formuebygging.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *