10 Comments

De beste økonomibloggene i Norge – Sølv til Aksjebloggen

Mediebyrået Cision Norge har igjen tatt for seg økonomibloggene i Norge og laget en toppliste for disse. Aksjebloggen klatrer denne gang helt opp til en fin andreplass på listen!

Mediebyrået Cision rangerer hver måned de mest populære bloggene i Norge innefor en ny kategori hver måned. I fjor havnet Aksjebloggen på en veldig fin tredjeplass på topplisten for økonomiblogger. Denne måneden har Cision igjen rettet søkelyset mot økonomiblogger, og til min fornøyelse har Aksjebloggen klatret opp til andreplassen, kun slått av Peter Warren selv (som jo har en fordel av å bli publisert i avisene for hvert innlegg). Det er forøvrig meg også en meget stor fornøyelse å se at jeg havner over både Sparebank 1 og DNB sine økonomiblogger.

Les også: Den tredje mest populære økonomibloggen i Norge

Listen baserer seg på blandt annet kriterier om relevans til temaet, antall innlenker til bloggen, antall leserkommentarer og hvor ofte bloggen oppdateres. (Med disse kriteriene synes jeg forøvrig at det er underlig at Aksjespekulanten ikke er kommet lenger opp på listen :/)

Men uansett, takk til Cision Norge for at de gir litt oppmerksomhet til oss som ikke er rosabloggere…


Se hele Topplisten!

 

10 Comments

  1. Jeg klager hvert år, men av en merkelig grunn kommer jeg dårlig ut til tross for flere oppdatering om dagen og antall unike om dagen som overgår flere blogger over meg på listen. Kanksje jeg har for få “likes” og retweets, eller direkte linker.. men men 🙂 Jeg jobber på!

    Gratulerer til Aksjebloggen med en velfortjent sølvmedalje!

  2. Tusen takk for gratulasjoner 🙂

    @AS: Hehe, ja forstå det den som kan 😉 Jeg mener ihvertfall at du burde vært betydelig lenger opp.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *