Dine Penger – Favorittmagasinet for hobbyøkonomen i meg

Som selverklært hobbyøkonom er økonomimagasinet Dine Penger en storfavoritt.

Se også: Finansavisen – Avisen for deg som er aksjeinteressert
Dine Penger
Helt siden jeg var en liten guttunge har jeg elsket å få magasiner i posten. Det har gått i alt fra Donald Duck, Komputer for alle, Historie og Illustrert Vitenskap, men interessen døde til slutt ut med tiden.

Helt til jeg fikk øynene opp for Dine Penger! Jeg har alltid vært interessert i økonomi, og dette magasinet traff blink på denne interessen. Dette magasinet tar for seg alle de spennende temaene som: Pensjon, skatt, aksjer og aksjefond, selvstendig næringsdrivende, lønn, boligkjøp, sparetips osv osv osv. Hobbyøkonomen fryder seg hver gang det kommer et nytt blad i posten! Kanskje særlig er Dine Penger porteføljen til Delphi Fondene veldig interessant å følge med.

Antaglig har jeg spart opp igjen det bladet kostet på noen av skattetipsene jeg har hentet herfra. Så hvis du er interssert i å spare penger på skatt, investere i aksjefond eller bare generelt er veldig interresert i personlig økonomi så er dette bladet for deg.

Se tilbud hos Bladkongen

 

*Dette er affiliatelenke, det betyr at en liten slant kommer inn i kassen her om du kjøper deg et abonnmenet. I så fall, takker og bukker jeg for slanten 🙂