Disse nettstedene gir deg full kontroll på aksjemeglingen din på nett!

blir-1853262_960_720

Foto: Pexels, CC0 Creative Commons

Ikke lett å være aksjemegler

Det å være aksjemegler på 1980-tallet var noe helt annet enn det er å være aksjemegler nå i 2019. For å holde deg oppdatert på alle endringene som skjer i markedet til enhver tid, så er det nesten ikke til å unngå å bruke markedsanalyser på en og samme plattform som du megler på. Heldigvis for oss så finnes det mange ulike plattformer på nett å velge mellom for ulike behov og de fleste plattformene er tilpasset til både amatører innen feltet, og de litt mer erfarne.

Dette er et gjesteinnlegg

Mye å tenke på

Når du gjør handel på nett så er det flere ulike faktorer du burde tenke på når du faktisk velger deg en plattform. En av de aller viktigste faktorene er hvorvidt interessen fra nettstedet er å tjene penger på din handel, og for så vidt også salg. Det finnes flere eksempler på nettsteder som har lite interesse av å gi deg de beste tilbudene, og noen stenger til og med ned plattformen sin til tider når de ikke selv kan ha kontroll på handelen (f.eks. ved travle børstider med mye endring). Nettsteder verdt å sjekke ut er etoro og PokerStars Casino , disse er to gode plattformer som har noe som du kan være ute etter.

Sjekk brukertilbakemeldinger

Det som derfor er noe av det viktigste å tenke på her, er nemlig det å sjekke tilbakemeldinger fra andre brukere fra eksterne sider for å få nyansert informasjon om nettstedet. Om du selv skal lete etter et sted å drive aksjemegling på, så er det i all hovedsak dette du burde undersøke før du oppretter en bruker.

Alle er ute etter å tjene sin del

Det er ikke bare i aksjehandelen du møter på nettsteder eller plattformer som ønsker å vinne penger på dine kjøp og salg. Generelt sett så er enhver side du setter inn penger ute etter å tjene på det. De tjener ikke noe på om du bare setter inn pengene og vinner på̊ alt. Derfor er det en god del sider som tar avgifter når du setter inn penger. Dette kan likevel være bedre enn en nettside som tar avgifter eller gebyrer hver gang du foretar en handel eller et salg.

Flere steder å starte

For å nevne noen nettsteder som gir deg god oversikt over hva du har investert penger i, og gir deg full kontroll så er for eksempel plus500 en god side å starte på̊. Her får du veldig god rådgivning med et eget panel som du selv kan konfigurere til å følge med på̊ de kursene du handler på̊. Altså̊ får du oppdateringer med et regelmessig intervall på̊ nyheter som kan være viktige å få med seg.

Gjør deg kjent med systemene

Om du er helt ny til trading på̊ nett, så er nok ikke dette med hvilken plattform som er best det viktigste for deg akkurat nå. Da er det heller viktigere å fokusere på̊ å gjøre litt research på̊ hva dette går ut på og hvilket sjansespill dette egentlig er. Det er store farer som kommer med trading på nett, og man burde ikke gå inn med større summer enn det man vet man har kapital til. Det finnes også̊ bra aspekter med trading, men vit at alle pengene du setter inn står på spill. Du kan sjekke ut mer om trading og kurs her på Aksjebloggen.

Vær komfortabel med det verktøyet du bruker

Det som må nevnes for de som er litt mer erfarne med slike plattformer allerede, er at uansett om den plattformen du bruker nå er god og trofast, så må du ikke være redd for å prøve ut noe nytt. Dette er fordi at nå det siste kvartalet har det kommet en god del nye plattformer som både er mer oppdatert i forhold til tilbakemeldinger fra brukere på andre sider, og i forhold til oppdatert design og brukergrensesnitt. Det er viktig å være komfortabel med verktøyet du bruker.

Vær obs, men også ha det gøy

For å bare nevne de viktigste punktene igjen som en oppsummering, så er det viktig at du gjør litt research på̊ egen hånd før du velger deg en endelig plattform, og du må huske at det er ingen skam i å bytte plattform etter litt bruk. Det som er det viktigste med tanke på plattform er at du må være komfortabel med verktøyene som tilbys, og du må kunne raskt navigere deg rundt på siden. Om det er mulig å få oppdateringer på mobil så er dette et stort pluss. Husk også at det finnes sider der ute man burde passe seg for, men disse lukes fort ut av brukeranmeldelser heldigvis.