Fordelene med en digital postkasse hos e-Boks

Sponset innlegg

Få full kontroll på alle de viktige dokumentene både fra det offentlige og fra private selskaper med e-Boks – En digital postkasse du får plass til i lomma.

Det er bare å innrømme det – jeg har vært treg når det kommer til digital postkasse. Egentlig litt flaut i og med at jeg jobber med digitalisering selv. Det er på høy tid å få øynene opp og ta en titt ned i den digitale postkassen min hos e-Boks.

Det er ikke slik at jeg har et stort behov for å tviholde på den grønne metallboksen utenfor huset. Eller at jeg foretrekker å ha viktige dokumenter arkivert i tilfeldig rekkefølge i en skuff. Jeg har rett og slett bare ikke sett alle de store fordelene som en digital postkasse faktisk kan gi meg, før nå.

Viktige dokumenter tilgjengelig til enhver tid

Den største fordelen med e-Boks er også noe jeg egentlig har savnet – nemlig å motta og oppbevare alle de viktige dokumentene ett enkelt  og trygt sted.

Ofte innbiller jeg meg at jeg er flink til å arkivere alle de viktigte dokumentene jeg får i posten, men når jeg skal lete etter et spesifikt dokument ender jeg ofte opp med å endevende skuff etter skuff med dokumenter som “venter på å bli arkivert”.

Dette vil jeg kunne slippe med en digital postkasse som e-Boks. Her vil jeg kunne motta og oppbevare dokumetene mine på et trygt. Uansett hvor mange hengelåser du henger på postkassen så blir den ikke tryggere enn en e-Boks. (Skuffen min er kanskje ikke så trygg den heller).

Dokumentene er tilgjengelig uansett hvor jeg befinner meg og er enkle å søke fram etter behov. Det er også mulig å arkivere dokumentene i en mappestruktur, slik at du har full oversikt over arkivet ditt.

Fra kaotisk dokumentskuff til alt tilgjengelig i lommen med e-Boks
Fra kaotisk dokumentskuff til alt tilgjengelig i lommen med e-Boks

e-Boks kan også brukes som en digital safe

Visste du at du kunne bruke e-Boks ikke bare som en digital postkasse, men også som en digital safe? Ikke jeg heller.

Når du har e-Boks kan du bruke denne som en digital safe. Her kan du laste opp og lagre viktigte dokumenter som førerkort, pass, vitnemål, kvitteringer eller lignende, pent organisert i en mappestruktur.

Dermed kan du virkelig gå inn for å bruke e-Boks som et fullstendig arkiv og ha alt enkelt tilgjengelig i et oversiktlig søkbart arkiv.

Åpne din digitale postkasse e-Boks konto i dag

Bli med på digitaliseringen av Norge – Åpne din e-Boks i dag og begynn å samle dine viktigste dokumenter på ett sted. Kanskje redder du til og med et tre i samme slengen ved å bruke mindre papir!

Gjør livet litt enklere med en trygg digital postkasse. Hvor du enkelt får dokumenter rask tilsendt uten å måtte vende på at det skal transporteres landet rundt. Har alt samlet på et sted. Slipper å endre postadresse når du flytter (e-Boks følger personnr ditt livet ut). Sparer miljøet og kan enkelt svare de som har sendt deg brev og slipper plagsom reklame.

Gå i gang med din e-Boks nå!

 

But wait, there is more! Få plass til hele postkassen din i lommen med e-Boks appen. Her har du alle dokumentene dine tilgjengelig til enhver tid og du slipper å gå ut i regnværet for å hente posten, sjekk den mens du sitter på bussen istedet.

 

Sponset innlegg