Få full oversikt over høstens kurs og seminarer om aksjer og aksjefond

Ønsker du å lære mer om aksjer? Det arrangeres stadig kurs, seminarer og foredrag om aksjer, sparing, investering og trading. Mange av disse er i tilegg gratis. Her får du oversikten.

Etter å ha ligget i brakk over sommeren er kurslisten endelig oppdatert igjen. Her finner du oversikt over aktuelle kurs, seminarer og foredrag om aksjer og aksjefond. Her kan du også legge til (og det settes stor pris på) kurs og seminarer du vet om, som ikke finnes på listen.

I høst er ikke listen like full som den var på samme tid i fjor, men listen vil nok bli oppdatert jevnlig etterhvert som nye oppdages eller blir tipset inn. Det er hovedsaklig Nordnet med sitt Spare- og InvesTOUR og SKAGEN Fondene med sine mange inspirasjonsmøter (Mer informasjon og påmelding) over det vide land som dominerer denne høsten. DNB har også sine introduksjonskurs i aksjehandel for nybegynnere. Sjekk ut listen nedenfor.

Vet du om et kurs, seminar eller foredrag om aksjer, aksjefond, investering eller lignende som ikke er med i oversikten? Legg til kurs/foredrag/seminar!

Høstens kurs og seminarer:

For å finne frem i tabellen anbefales det å bruke søkefunksjonen. Søk f. eks etter hjemstedet ditt, etter en bestemt arrangør eller søk på alle gratis arrangementer. Når du har funnet det arrangementet du er interessert i, trykk på “Mer info” for å komme til informasjonssiden og påmelding til det aktuelle arrangementet. (Tar forbehold om eventuelle feil og mangler i oversikten)


Arrangør(er)ArrangementStedDatoPrisMer info
Bedre BeslutningerInvestering i aksjer - GrunnkursStavanger28. nov995 krMer info
NordnetInvestorkveldOslo30. novGratisMer info
Alex LaanTrading kursOslo13. jan4 500 krMer info
Hegnar Media EventBlockchainOslo5. des2 490 krMer info
Holberg FondeneTror du ikke på tyngdeloven?Bergen7. desGratisMer info
Alex LaanTrading kursKristiansand6. jan4 500 krMer info
Skagen FondeneNyttårskonferansen 2018Oslo10. jan4000 krMer info
Bedre BeslutningerInvestering i aksjer - GrunnkursOslo16. jan995 krMer info
Bedre BeslutningerInvestering i aksjer - GrunnkursStavanger30. jan995 krMer info

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *