Finansavisen – Avisen for deg som er aksjeinteressert

Finansavisen var den første finansavis jeg begynte å følge fast helt fra mine spede steg inn inn i aksjemarkedet. Jeg leser fortsatt denne avisen fast hver dag før jobb for å få med meg hva som rører seg i det norske børsmarkedet og næringslivet.

Se også: Dine Penger – Favorittmagasinet for hobbyøkonomen i meg
FinansavisenHelt siden jeg begynte å følge med aksjemarkedet midt i finanskrisen har Finansavisen vært en av hovedkildene mine for å få med meg og forstå aksjemarkedet og næringslivet. Det er en enkel avis som gir et raskt overblikk over hva som rører seg i markedet og en god avis for en som er ny og ønsker å forstå mer.

Finansavisen har mer eller mindre vært med meg siden og jeg leser den fast hver morgen til kaffen før jobb. Her finner jeg masse spennende lesestoff om aksjer og aksjemarkedet, innsikt om hva som skjer i næringslivet og ikke minst er det spennende å følge innsideporteføljen (Hver lørdag).

Finansavisen passer best for deg som ønsker å følge med det norske aksjemarkedet, finans og næringsliv, uansett om du er helt ny i aksjemarkedet eller en dreven investor.

Se tilbud hos Bladkongen

(Eller prøv Finansavisen GRATIS i 14 dager)


*Dette er affiliatelenker, det betyr at en liten slant kommer inn i kassen her om du får deg gratis avis i 14 dager eller kjøper et abonnmenet. I så fall, takker og bukker jeg for slanten 🙂