Full oversiktig og kontroll på viktige dokumenter med e-Boks

Sponset innlegg

Etter å ha brukt e-Boks i en måneds tid ser jeg mange store fordeler og bruksområder for den digitale postkassen. Deriblant å kunne samle alle reisedokumentene mine et trygg og tilgjengelig sted og ha kontroll på viktige kvitteringer.

For en måned siden tok jeg i bruk den digitale postkassen e-Boks, her skrev jeg om noen av de mange potensielle fordelene e-Boks vil kunne gi deg. Desverre har ikke e-Boks erstattet den grønne metallboksen helt enda, men det er en veldig god start og jeg håper utviklingen fortsetter i denne retningen. Det er tross alt litt enklere, raskere og mer behagelig å logge inn på en liten app enn å ta på meg sko og paraply (Bor i Bergen vettu) og tusle opp til den gamle jernkassen.

Særlig liker jeg fordelene med å kunne laste opp egne dokumenter og kunne motta kvitteringer digitalt rett i e-Boks uten å måtte tenke på det.

Så enkelt er det å ha tilgang til dokumentene dine rett i lomma

Noe av det jeg liker med e-Boks er muligheten til å laste opp egne viktige dokumenter rett opp i appen og ha full oversikt og tilgang til disse til enhver tid.

Dette gjøres enkelt via “Mine opplastninger” hvor jeg enten kan ta bilde direkte av dokumentet jeg vil lagre eller laste den opp som fil. Det tar bare noen sekunder så er dokumentet mitt lagret trygt og tilgjengelig i skyen, evt i lommen.

Last opp egne dokumenter

Når jeg laster opp dokumentene kan jeg også enkelt plassere disse i en egen organisert mappestruktur. Som du ser av skjermbildet mitt under, så har jeg tenkt å bruke denne appen til å samle alle dokumenter til reisene mine i sommer. Fly- og togbilletter, hotellreservasjoner og lignende samlet alt på et sted. Dermed har jeg disse tilgjengelig og trenger ikke å være redd for å miste disse dokumentene på reisen (Dyrebar erfaring her…)

I appen har jeg full oversikt over min post og kan enkelt søk gjennom og finne det jeg trenger. Det blir litt som å drasse rundt på en hel postkasse i lommen, bare en anelse mer organisert og oversiktlig.

Mappesystem

 

–  App store – Google Play –

Ta vare på kvitteringer uten å tenke over det

En annen fordel jeg oppdaget etter én måneds bruk er løsningen for å kunne ta vare på kvitteringer uten å måtte tenke over det.

Hvor mange ganger har jeg vel ikke rotet meg halvt ihjel etter kvitteringen for å utnytte garantien når en duppeditt har blitt ødelagt. Og hvis jeg finner den til slutt så kan du banne på at all teksten på den har falmet til det uleselige. Den har blitt verdiløs.

Her har e-Boks en løsning jeg likte godt. Ved å enkelt registrere deg for denne løsningen, så vil du kunne motta kvitteringer basert på kortet du bruker for kjøpet (Du kan registrere alle kortene dine om du vil). Kvitteringen kommer rett inn i e-Boksen, hvor den kan lagres så fint i en egen mappe for kvitteringer. Enkelt tilgjengelig den dagen jeg trenger de,.

Desverre er det per i dag begrenset hvor mange butikker som har denne løsningen, men dette er en løsningen jeg virkelig håper blir utbredt blant alle butikker så jeg slipper å måtte forholde meg til disse små skjøre papirlappene.

Ta steget du også, få din egen digitale postkassen!

Den digitale postkassen har nok ikke tatt helt over enda, jeg må nok fortsatt ta vare på den gamle grønne jernboksen utenfor huset, og jeg må nok fortsatt vente på brev skrevet på døde trær og jeg må nok fortsatt gå ut i regnværet for å sjekke den utdaterte postkassen. Jeg gleder meg imidlertid til alt er samlet i min digitale postkasse og ser store fordeler av en slik overgang. Jeg er ihvertfall i gang. Start å utnytte fordelene du også!

Åpne din e-Boks nå!

 

Sponset innlegg