2 Comments

Hvem er DU og alle de andre som leser Aksjebloggen?

Hvem leser Aksjebloggen? Her er resultatet fra leserundersøkelsen

Hvem er egentlig du og alle de andre som leser Aksjebloggen? Dette var jeg rett og slett så nysgjerrig på at jeg bestemte meg for å utføre en liten leserundersøkelse for noen måneder siden. Jeg ville rett og slett finne ut hvem mine lesere egentlig er, og særlig da alle de som ikke kommenterer eller tar kontakt til vanlig. Over 50 av leserne deltok i denne undersøkelsen og gav meg dermed en liten oversikt. I dette innlegget skal du også få bli litt bedre kjent med leserne av Aksjebloggen og hvilket forhold de har til aksjer.

Så hvordan er en gjennomsnittlig leser av Aksjebloggen? Ifølge undersøkelsen er det stor sjanse for at det er en ung (70 % under 25 år) mann (87 %) som enten studerer (46 %) eller går på skole (23 %). Vedkommende har liten erfaring med aksjer (58 % under 1 år erfaring) og anser seg selv som nybegynner i aksjemarkedet (54 %).

Tusen takk til alle som deltok i spørreundersøkelsen. Som takk var dere med i trekningen av boken “Trade your way to financial freedom”. Vinneren har blitt trukket og er publisert her: Vinneren av boken “Trade your way to financial freedom” er trukket.

Leserundersøkelsen gjenspeiler i gangske stor grad det jeg mistenkte på forhånd og det som er formålet til Aksjebloggen, nemlig å nå ut til nybegynnere i aksjemarkedet som gjerne ønsker seg et lite springbrett i læringsprosessen. Du kan se resultatet av undersøkelsen presentert i grafene under. 

1. Hvilket kjønn?

2. Hvor gammel er du?

3. Hvor i landet bor du?

4. Arbeidsstatus

5. Hvilke årlig bruttoinntekt har du?

6. Hvor lang erfaring har du i aksjemarkedet?

7. Hvor mye har du personlig invester i aksjemarkedet?

8. Hvilken betegnelse passer best for deg?

9. Hvilken nettmegler benytter du?

10. Omtrent hvor ofte handler du med aksjer?


2 Comments

  1. Ja, det har desverre blitt sånn i år. Har hatt mange andre baller i luften som har krevd sitt. Har planer om å få opp igjen aktiviteten her etterhvert igjen 🙂

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *