Hvordan tjene penger på spørreundersøkelser

Å tjene penger på spørreundersøkelser er ingen måte å bli rik på, MEN er en fin måte å tjene noen slanter på dødtid. Og som det sies, mange bekker små. Her er 3 måter for hvordan tjene penger på spørreundersøkelser

Se også: 100 sparetips – Klar, ferdig, spar!

Å tjene penger på spørreundersøkelser blir av mange forkastet som bortkastet tid fordi en tjener så lite på det. Men om du uansett scroller tankeløst på mobilen, mens du sitter på bussen, så kan du like gjerne tjene noen slanter mens du sitter der.

1. Gfk – Tjen penger på å scanne varene du kjøper

Av de tre jeg bruker er GfK Consumerscan er min favoritt. Denne går rett og slett ut på å scanne dagligvarene du har kjøpt og skrive inn prisene. Det er enkelt, effektivt, litt morro og det er her føler jeg får mest igjen for tiden min.

Hver gang jeg har handlet dagligvarer, scanner jeg inn strekkodene på varene (Med en app på mobilen) og klikker deretter inn prisene. Ferdig! Det hele tar bare noen få minutter for hver handel.

For dette får jeg et fast liten sum i uken som utbetales i f.eks supergavekort. Denne summen tilsvarer for oss 2% av matbudsjettet i mnd, noe som gjør at jeg det føles som om det er trippeltrumf hver eneste gang jeg handler.

Bli med på GfK her

2. Meningstorget – Tjen penger på spørreundersøkelser

På Meningstorget får du poeng for å utføre spørreundersøkelser (Typisk merkevareundersøkelser). Poengene kan du enkelt få utbetalt via Paypal eller i gavekort. I tilegg er du med i trekningen av 35 000 kroner hvert kvartal (1 lodd per utførte spørreundersøkelse).

Denne er egentlig veldig enkel og grei. Det er ikke mange slantene du får per spørreundersøkelse, typisk rundt 3-6 kr for noe som tar 5-10 min å gjennomføre. Disse utfører jeg stort sett når jeg uansett har dødtid, f.eks venting på bussen.

Bli med på Meningstorget her

3. Yougov – Tjen penger på enda flere spørreundersøkelser

Yougov er på samme måte som meningstorget en tjeneste hvor du svarer på spørreundersøkelser i bytte mot poeng. Poengene utbetales f. eks i supergavekort (som kan brukes på utallige steder).

Yougov har litt færre spørreundersøkelser enn Meningstorget, men til gjengjeld enklere og mer effektive å svare på og en anelse mer poeng per spørreundersøkelse. Pluss for å ha en egen app som gjør det veldig smidig og enkelt å svare på undersøkelser på farten.

Bli med på Yougov her