IKANO Visa – Kredittkortet med rabattkalender

IKANO Visa er et av fire kort med fordeler jeg bruker som kredittkortninja. Den største fordelen med dette kortet er den flotte rabattkalenderen

IKANO VisaSom kredittkortninja bruker jeg hele fire kredittkort med fordeler, nettopp for å tyne ut de beste rabattene og fordelene av hvert kredittkort.

IKANO Visa er et av disse kredittkortene jeg bruker, dette kortet bruker jeg hovedsaklig på grunn av deres store fordelsportal med gode rabatter på haugevis av butikker. I tilegg gir kortet fast 1% rabatt på alle dagligvarer. Men det store høydepunktet er likevel den flotte rabattkalenderen deres (Se lenger ned).

– Søk kredittkortet her –

Eff. rente 19,72 %, 15 000 kr o/12 mnd. Totalt 16 540,-

IKANO Visa Rabattkalender 2018

Under ser du rabattkalenderen (Klikk for større versjon). Hver måned får jeg en god rabatt på mellom 3-10 % på en spesifikk varekategori. F. eks har her  desember 3% på alle dagligvarer, mens jeg i januar får 4% på alle flyreiser.

Planlegger du når du kjøper ting, så kan du spare MYE penger på denne rabattkalenderen.

IKANO VIsa rabattkalender
(Klikk for større versjon)

I tilegg til rabattkalenderen og fast 1% på dagligvarer, så får du også 1 % fast rabatt på bensinstasjoner (2% på Shell), 10% rabatt på leiebiler (Fra rentalcars.com), reiseforsikring og en hel rabattportal med mange rabatter i butikker og nettbutikker i mange ulike bransjer (Her er det lurt å ta en sjekk før du skal kjøpe noe)

Dette kortet bruker jeg selv og kan anbefale til andre rabattjegere der ute. Anbefales derimot overhode ikke, hvis du er en av dem som kanskje ikke har helt økonomisk kontroll. Da går vinningen fort opp i spinningen.

– Søk  kredittkortet her –

Eff. rente 19,72 %, 15 000 kr o/12 mnd. Totalt 16 540,-

Kort: Fordeler: Låneeksempel:
Ikano Visa
– Søk nå –
  • 1% fast rabatt på alt du kjøper på alle bensinstasjoner og dagligvarebutikker tilknyttet Visa
  • 4-10% rabatt på forskjellige varekategorier (Ny kategori hver mnd – ex. desember er det 3% på dagligvarer)
Eff. rente 19,72 %, 15 000 kr o/12 mnd. Totalt 16 540,-
Remember
– Søk nå –
  • Rabatt på rundt 10% på et STORT utvalg av nettbutikker (200) og restauranter (70). Denne sjekker jeg alltid først når jeg skal handle i nettbutikker.
Eff. rente 25,4 %, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt 16 466,-

Legg forøvrig merke til at lenkene til Remember og Ikan Visa er affiliate-lenker, dette betyr at det kommer noen slanter inn i kassen her om du bestiller kort via disse lenkene. Hvis du vil unngå då berike meg med noen slanter, så er det bare å besøke nettsidene deres direkte istedet.