Anbefalte kurs om aksjer, finans og personlig økonomi

Ønsker du å lære mer om aksjer? Det arrangeres stadig seminarer, foredrag og kurs om aksjer, sparing, investering og trading. Mange av disse er også helt gratis. Få oversikt her!

Kurs om aksjerHvis du vil lære mer om aksjeinvestering, høre gode råd om sparing i aksjefond, eller kanskje bare ønsker å ha muligheten til å stille spørsmål til noen som kan mer enn deg, ja da er disse kursene, seminarene og foredragene en ypperlig mulighet for nettopp dette. Nedenfor har jeg laget en stor oversikt over aktuelle arrangementer.

Vet du om et seminar, foredrag eller kurs om aksjer, aksjefond, investering eller lignende som ikke er med i oversikten?

Legg til kurs/foredrag/seminar!

Oversikt over foredrag og kurs om aksjer

For å finne frem i tabellen kan du også bruke søkefunksjonen. Søk f. eks etter hjemstedet ditt, etter en bestemt arrangør eller søk på alle gratis arrangementer. Når du har funnet det arrangementet du er interessert i, trykk på “Mer info” for å komme til informasjonssiden til det aktuelle arrangementet. (Tar forbehold om eventuelle feil og mangler i oversikten)

[supsystic-tables id=2] Legg til kurs/foredrag/seminar

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *