1 Comment

Lær mer om Kryptovaluta, bitcoin, ICOer og blockchain med denne nye boken

Er du nysgjerrig på kryptovaluta, bitcoin og blockchain? Dette er den mest komplette norske boken om temaet.

KryptovalutaLes også: Hva er Bitcoin og hvordan investere i Bitcoin?

La meg innrømme det først som sist, det er mye jeg ikke helt forstår med blockchain og kryptovaluta. Derfor bestilte jeg også denne boken, for å forstå mer av teknologien som ser ut til å gjøre sitt inntok i stadig nye bransjer og på måter jeg aldri i min villeste fantasi kunne ha forestilt meg. Utbredelsen av denne nye teknologien akselerer så fort at jeg føler meg helt forbikjørt på dette området. Så det var på tide å begynne å lese meg litt opp på temaet igjen. 

Kryptovaluta, Bitcoin, ICOer og Blockchain (En annelse tung tittel det der) er skrevet av Lasse Meholm som også står bak boken “Penger fra huleboer til Robot“. Boken er den mest komplette (hittil) norske boken som tar for seg det uhyre aktuelle temaet kryptovaluta, bitcoin, ICOer og blockchain teknologien (Krøller like mye på tungen hver gang den tittelen…)

Boken er skrevet på en veldig enkel, underholdende og forståelig måte, ihvertfall så enkel og forståelig det er mulig å skrive om et litt komplisert og til tider noe uforståelig teknologi. Boken er for deg (og meg) som har hørt litt for mye om dette, men forstått litt for lite. Den er skrevet for deg som ønsker å få oversikt over hva dette egentlig handler om, hvor og hvordan den vil kunne påvirke samfunnet, hvordan investere i bitcoin og andre kryptovalutaer og potensialet i bruken av denne teknologien. 

Vi kommer til å sitte her om tyve år og snakke om Blockchain-teknologien som vi snakker om internett i dag. – Marc Andreessen, Co-founder Netscape

Boken kan kjøpes hos Tanum

(Dette er en affiliatelenke)

 

1 Comment

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *