7 Comments

Lær trading med binære opsjoner

Har du hørt om binære opsjoner? Dette nye tradingsinstrumentet byr på mange spennende tradingmuligheter, men også tilsvarende risiko. Lær deg trading med binære opsjoner med Binäraoptioner.com.

Dette innlegget er sponset av Binæreopsjoner.no. Hvis du ønsker et sponset innlegg eller annonsering på Aksjebloggen ta kontakt.

Binære opsjoner er et tradinginstrument som i likhet med andre opsjoner følger et underliggende verdipapir som f. eks aksjer, råvarer, indekser eller valuta. Det som imidlertid skiller binære opsjoner fra vanlige opsjoner, er at gevinst og tap er fastsatt på forhånd slik at det ikke har noe å si hvor mye opsjonen er “in-the-money” eller “out-of-the-money”, kun om det er det eller ikke.

La oss ta et lite eksempel for å illustrere hvordan en binær opsjon fungerer. La oss si at du kjøper en binær call opsjon (kjøpsopsjon) for olje med $100 som kursmål innen et gitt tidspunkt. Den aktuelle opsjonen gir en avkastning på 100 % “in-the-money” og et tap på 70% “out-of-the-money”. Dette vil si at hvis oljeprisen er over $ 100 på det gitte tidspunktet så dobles investeringen din, mens hvis den er under $ 100 dolla så taper du 70 %.

Som du ser av eksempelet over kan det å handle med binære opsjoner innebære stor risiko. Det er derfor å anbefale å sette seg godt inn i de aktuelle instrumentene og risikoen innvolvert før du setter i gang. For å redusere risikoen du utsetter deg for er det viktig, som med alle andre typer investeringer, å ha en håndfast strategi å gå etter slik at du ikke gjør hodeløse beslutninger som kan føre til store tap. Du vil kunne lese mer om aktuelle binære opsjoner strategier på Binäraoptioner.com.

Binære opsjoner kan handles via Banc De Swiss som nylig introduserte dette tradinginstrumentet for det norske markedet og som er en av de største aktørene for denne type tradingsinstrument.

Er du nyskjerrig på binære opsjoner som tradingintrument? Finn mer informasjon om binære opsjoner på Binæreopsjoner.no


7 Comments

 1. Skjønner at dette ligger litt utenfor hva Herr Hvermansen forstår, men det betyr ikke at det er en god investering. La oss ta et lite regnestykke i Excel.
  1) Skriv inn beløpet 1000 i celle A1 (la oss kalle det for investeringen i binæreopsjoner)
  2) Skriv denne formelen inn i B2
  =ROUND(RAND(); 0)

  3) Skriv denne formelen inn i A2:
  =IF(B2=0,A1*(0.3),A1*2)

  4) Kopier cellene A2 og B2 så langt ned du vil, men det holder ned til A20 og B20.

  Etter noen titalls simuleringer var jeg aldri i pluss etter 15 handeler. Dette forutsetter likevel en normalfordeling av utfallene, men Herr Hvermansen og kommentarfeltene på e24 tar sjeldent riktig mer enn en håndfull ganger. Dette blir som å kaste kron eller mynt og ha rett i godt over 70% av tilfellene. Har ikke regnet ut nøyaktig, men sannsynligheten for å ha rett mer enn to ganger på rad blir forsvinnende liten (25%).

  Bare å fyre løs med spørsmål hvis dere har.

 2. Veldig godt innspill NYSEAMEX, og du har nok helt rett. Dette er nok mer som gambling i et casino. Hjelper lite om en greier å doble pengene på et par trades, om en taper 70% av pengene på neste runde igjen. Tror det bare hadde bydd på stor frustrasjon og store tap. Blir nesten litt som da jeg, som har null peiling på fotball, prøvde meg på tipping i en periode. Jeg doblet pengene 2 ganger på rad, men tapte alt i tredje runde. Så binære opsjoner er ikke noe jeg selv har tenkt å prøve eller noe jeg personlig anbefaler.

 3. Der traff du spikeren på hodet Aksjebloggen. Det er flere av oss som har brent oss på oddsen med såkalte ‘sikre’ kamper og det samme skjer i aksjemarkedet. Jeg holder meg til å kjøpe OTM call og put opsjoner. Alltid morsomt å kjøpe før resultatsesongen og se pengene trille inn på konto når jeg selger de videre.

 4. Man kan läsa mer på svenska och Danska sidan bank-invest.eu , den är visst också på gång på norska.
  det är riskfyllt men påminner en del om Live betting – så det är här och nu och vinst här och nu.

 5. Veldig god artikkel! Siden binære opsjoner er et såpass nytt, så elsker jeg å eksperimentere med det. I andre land ellers i europa begynner binære opsjoner å bli veldig stort, og jeg tror det kommer en boom i skandinavia snart også.

  Anyway, godt jobbet. Fortsett slik.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *