Lise fra Pengesnakk har gitt ut boken: Pengesnakk – Slik sparer du deg lykkelig

Bok fra lise pengensnakk

Lise fra Pengesnakk har i løpet av det siste året rukket å være innom de aller fleste store norske aviser, tv-kanaler og radiokanaler. I tillegg har hun laget sin egen podcast og blitt et ansikt utad for det norske miljøet for økonomisk uavhengighet. Nå har hun jammen meg også skrevet bok: “Pengesnakk – Slik sparer du deg lykkelig”

Les også: Intervju med Lise fra Pengesnakk – Om veien til økonomisk uavhengighet før 40 år

Det siste året har bølgen av supersparere og økonomibloggere virkelig skyldt innover Norge, og særlig da med kvinner som Lise Vermelid Kristoffersen i spissen. Hun har blogget en del år, men da media begynte å plukke den opp tok det skikkelig av. Hun ble kjent som “hun som skulle slutte jobben før hun ble 40-år” (Slik du også kan lese i intervjuet med Lise på Aksjebloggen) Nå har hun altså kommet ditt at hun har sluttet jobben for å drive Pengesnakk på heltid og gitt ut boken – “Pengesnakk – Slik sparer du deg lykkelig”

Boken kan kjøpes hos Tanum.no

*Lenkene til Tanum.no er affiliatelenker. Det vil si at jeg får en liten slant om du kjøper boken gjennom denne lenken. Dette påvirker ikke prisen din.

Se også boken til Lene Drange – Snaponomi – Bli supergod på egen økonomi

Hvordan Lise ble norges største økonomiblogger

Lise Vermelid Kristoffersen har blogget i Pengesnakk en del år nå, hun har alltid vært en populær økonomiblogger, men det siste året har det altså tatt helt av. Hun har uten tvil blitt norges største økonomiblogger

Se andre norske økonomiblogger: 40 norske blogger om personlig økonomi og finans

Etter et intervju i Dagens Næringsliv, hvor hun havnet på forsiden med overskriften “Hun slutter å jobbe når hun blir 40 år” tok det skikkelig av. Plutselig ville alle ha en bit av Lise og bloggen vokste raskt i popularitet som igjen førte til enda flere mediaoppslag og enda mer besøk.

Plutselig var Pengesnakk på alles lepper, ihvertfall de som snakker penger og bloggen ble norges største økonomiblogg med god grunn. Det er få som tør å stå fram, så ærlig og så direkte med sin egen økonomi og særlig med så hårete økonomimål som hun bærer på. Men det var kanskje nettopp derfor hun gjorde det også, for at det skulle bli litt mer pengesnakk i samfunnet:

En av grunnene til at jeg startet Pengesnakk var fordi det snakkes for lite om privatøkonomi og hvordan man kan bruke sine egne penger smartere. At det til og med går an å bli økonomisk fri, altså å ikke måtte jobbe for å ha nok penger til det livet man vil leve, er det få som tenker over. Men det er mulig for de aller aller fleste., Lise – Intervju med Lise fra Pengesnakk

Start din egen økonomiblogg [Guide]

Startet egen pengesnakk podcast og sluttet jobben for å drive med Pengesnakk på fulltid

Med et stort momentum og vekst av følgere bestemte Lise seg for å gripe muligheten, slutte jobben og drive Pengesnakk på fulltid og bli et fjest utad innen personlig økonomi 

Så der er hun altså i dag. Lenge før hun er blitt 40 år, har hun sluttet jobben og kan leve av bloggen og podcasten med samme navn. Med ekstra tid til Pengesnakk, kom det også flere podcaster, flere intervjuer og foredrag og ikke minst en facebookgruppe med flere tusen medlemmer som – you guessed it – snakker om penger. Hun sprer økonomisk inspirasjon og viser andre hva som er mulig. Så det kom ikke som noen stor overraskelse at hun også nå lanserte sin egen bok – Slik sparer du deg lykkelig.

Lise fra Pengesnakk lanserer boken: Slik sparer du deg lykkelig!

Så her har du den altså, boken til Lise Vermelid Kristoffersen fra selveste Pengesnakk. En bok som forklarer deg intet mindre enn hvordan du kan spare deg lykkelig

pengesnakk lise vermelid kristoffersen slik sparer du deg lykkelig

Dette er boken for deg som ønsker å få litt mer kontroll på økonomien, kunne spare mer og få mer økonomisk trygghet og frihet. Det er en bok som ikke bare fokuserer på kjedelige og tørre metoder for å spare mer penger, men heller fokuserer mer på å styre din økonomi og dine økonomiske mål i tråd med de verdiene du har og det som er viktig for deg i livet. Dette sier Lise selv om sin nye bok:

Boka har jeg skrevet til deg. Du som gjerne skulle hatt mer penger på sparekontoen, du som lurer på hvor pengene ble av og du som vil finne gleden i redusert forbruk. I boka vil du få oppskriften på hvordan du kan bruke pengene dine mer i tråd med dine verdier, hvordan du kan nå dine mål og hvilke vaner du kan starte med for å bruke mindre penger på ting som ikke er viktig for deg. – Lise om sin egen bok, Pengesnakk – “Om en måned er pengesnakkboka i butikk!

Boken kan kjøpes hos Tanum.no

*Lenkene til Tanum.no er affiliatelenker. Det vil si at jeg får en liten slant om du kjøper boken gjennom denne lenken. Dette påvirker ikke prisen din.