2 Comments

Hvordan lønnen min har utviklet seg så langt i karrieren

Lønnsutvikling i karrieren

Her er hvordan lønnen min utviklet seg gjennom de 7 årene jeg har vært i arbeid, gjennom oppgangstider, nedgangstider og nye stillinger.

Les også: Min økonomiske utvikling de siste 10 årene

Stort sett har jeg skrevet innlegg som omhandler det som skjer etter lønningen er kommet på konto; Forbruk, sparing og investering. Her er hvordan min lønningen har utviklet seg gjennom de årene jeg har vært i arbeid.

For å være helt ærlig så fokuserer jeg lite på lønnen min, derav også lite fokus på dette i innleggene. Dette skyldes først og fremst at dette er et område jeg i mindre grad kan kontrollere i hverdagen, og sjelden mer enn noen samtaler i året.

Min filosofi er å levere det beste jeg kan og stadig utvikle meg og min kompetanse, så følger nok lønnen etter.

Da jeg startet å jobbe hadde jeg en forventning om at lønnen ville stige sakte, men sikkert år for år som en jevn og fin trapp uten at jeg trengte å forholde meg noe særlig til det. Men det skulle raskt vise seg hvor stor innvirkning andre ting ville få, som nye stillinger og nedgangstider.

I grafen øverst kan du se utviklingen i lønnen min siden jeg startet i jobben i 2012, med nærmere beskrivelse av utviklingen under her. Jeg har bevisst tatt vekk selve størrelsen på lønnen, da det er lønnsutviklingen jeg er interessert i å se nærmere på her.

Nyutdannet sivilingeniør og ny stilling etter 2 år

År 2012 var jeg ferdig utdannet sivilingeniør og ble ansatt i samme selskap hvor jeg hadde skrevet masteroppgaven min. En brattlæringskurve og 2 år senere fikk jeg en ny stilling i samme selskap med et hopp i lønnen.

Etter å ha skrevet masteroppgaven min i selskapet, ble jeg egentlig bare sittende i kontorstolen og fortsatte å jobbe. Den store forskjellen var at jeg nå endelig også fikk min månedlige lønningspose, en lønn som var helt på det jevne mtp utdannelse, bransje, arbeidsmarked etc. Året etter fulgte en lønnsøkning på 7 % som jeg var svært fornøyd med.

I begynnelsen av 2014 fikk jeg en ny og ganske utfordrende stilling, da gjorde også lønnen min et stort hopp! MEN, det reelle hoppet er ikke like stort. Ettersom det er utviklingen i fastlønnen jeg ser på her, så er det viktig å poengtere at den nye stillingen hadde overtidsbetaling inkludert i fastlønnen. De første to årene hadde jeg jobbet mye overtid, noe som ikke kommer med i denne lønnsutviklingen. Det var uansett et stort hopp for meg, både karrieremessig, lønnsmessig og generell kompetanseutvikling. Spennende tider!

År Endring Kommentar
2012 0 % Startlønn etter utdannelse
2013 7 % Lønnsøkning etter første året i jobben
2014 37 % Ny stilling i samme selskap, kraftig lønnsøkning (Men ikke lenger overtidsbetaling)

Nedgangstider i bransjen og store nedbemanninger

Bare kort tid etter jeg startet i den nye stillingen, forduftet plutselig hele optimismen i bransjen og ble erstattet av en brå og brutal nedgang. Vi stod ovenfor store nedbemanninger og kutt i lønnen for de heldige som var igjen

Det var egentlig veldig surrealistisk hvor fort det hele snudde. Kanskje særlig for en som ikke hadde fått kjenne på en nedgangsperiode enda. Den ene dagen var det optimisme og store vekstambisjoner, neste dag var det plutselig et spørsmål om overlevelse for selskapet.

Det ble gjort mange tiltak for å kutte kostnadene i selskapet og en av de første var å kutte en fast opptjeningsbonus som i alle år hadde vært en del av fastlønnen, derav den store nedgangen i lønnen dette året.

Les også: Det har vært store nedbemanninger på jobben

Store nedbemanninger var uungåelig slik situasjonen var og med bare 3 år i selskapet, var jeg selvsagt bekymret. Jeg begynte mentalt å forberede meg på å bli kastet ut i et nå veldig hardt arbeidsmarked.

Men jeg klarte meg! Til tross for at rundt halvparten av de ansatte måtte gå. Det som hadde reddet meg var nettopp den nye stillingen jeg hadde fått rett før nedgangstidene slo inn. Min stilling var en stilling som ikke kunne kuttes og det var heller ingen reelle alternativer til kollegaer som enkelt kunne tre inn i rollen, dermed ble jeg sittende. I de tre påfølgende årene hadde vi flere tøffe nedbemanningsrunder og ingen reallønnsvekst, men jeg hadde i det minste en arbeidsplass å gå til.

2015 -13 % Nedtur i bransjen, fast bonus kuttes ut. Store nedbemanninger i selskapet.
2016 2 % Liten lønnøkning, fortsatt dårlige tider i bransjen og fortsatt noe nedbemanninger.
2017 3 % Liten lønnøkning, men bransjen er på bedringens vei

Ny stilling og ny optimisme

Sakte, men sikkert vokste optimismen i bransjen igjen. Men det som virkelig skulle gjøre utslag i lønnen var nok en ny og spennende stilling i selskapet.

I 2018 fikk jeg nok en ny stilling. En stilling jeg egentlig så som midt i blinken for meg, men som jeg ikke søkte på, rett og slett fordi jeg tenkte at jeg ikke var kvalifisert. Men lederen min hadde troen på meg og ville ha meg inn i denne stillinge, og da ble det sånn med en litt større lønningspose på kjøpet.

Så var det den siste lønnsøkningen i 2019 på 10%. Det kan se rart ut med en økning i lønn så tidlig dette året, men dette skyldes at forhandlingene ble gjort forrige år basert på bonusen vi tidligere hadde mistet i nedgangspreioden. Denne kom nå tilbake, om enn noe mindre og i en litt annen form.

2018 20 % Ny stilling i samme selskap, lønnsøkning
2019 10 % Lønnsøkning – Går fra 11 til 12 mnd lønn

Veien videre i min karriere

Veien videre lønnsmessig har jeg ingen anelse om, og det er heller ikke noe jeg fokuserer særlig mye på. Fokuset mitt ligger hovedsaklig på å utvikle meg selv og min kompetanse i retningen jeg interesserer meg mest for, så har jeg tro på at lønnen følger etter.

I den nye stillingen har jeg nemlig staket ut en litt ny og spennende retning for meg selv, hvor jeg endelig kan redyrke noen av det som har interessert meg mest i karrieren min så langt; digitalisering, databehandling og -analyse og bruk av teknologi for å effektivisere arbeidsprosesser. Dette krever også veldig mye nytt å lære meg de kommende årene, ettersom jeg opprinnelig ikke har IT-utdannelse. Så får vi se hvor denne retningen tar meg de neste årene.

 

2 Comments

  1. Interessant innlegg! Jeg tror du har rett i at mange som nyutdannet, meg inkludert, tenkte at lønna bare ville øke gjennom karrieren.

    Jeg har alltid stilt krav i lønnssamtaler. Ved å vise til hva jeg har bidratt med og oppnådd, tror jeg at jeg har fått litt ekstra. Ikke like mye i dårlige år som 2008 og 2015, selvfølgelig, men jeg har alltid fått noe.

    Selvom jeg har vært opptatt av å få greit betalt, valgte jeg en dårligere betalt jobb noen år, fordi den var faglig veldig interessant. Jeg kan også være villig til å gå ned i lønn hvis jobben gjør at jobb-familie-kabalen lettere går opp, og jeg får mer tid til andre ting jeg vil bruke livet mitt til. Muligheten til å velge en dårligere betalt jobb uten at det skal få store økonomiske konsekvenser for meg og familien, er en av mine viktigste motivasjonsfaktorer for å bli mest mulig økonomisk uavhengig????

  2. Interessant lesning! Har selv en oversikt over lønnsutviklingen fra 2010 og til nå. Ikke veldig relevant for dag-til-dag-livet, men greit i sammenheng med oversikten over forbruk og sparing, så jeg vet hva jeg har å gå på.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *