4 Comments

Månedens økonomiblogg – Pengeblogg

Miljøet av økonomiblogger er ikke spesielt stort i Norge, men stadig flere strømmer til. Gjennom “Månedens økonomiblogg vil du få kjennskap til nye og gamle økonomiblogger som er verdt å lese. Denne månedens økonomiblogg er en gammel kjenning.

Les også: Månedens økonomiblogg – Valueinvesting Norway

Kjenner du til en økonomiblogg som fortjener litt oppmerksomhet? Fyll inn skjemaet nederst i dette innlegget.

Pengeblogg

Pengeblogg var en av de første økonomibloggene jeg begynte å lese og ble fast leser av, og det med god grunn. Vidde, som forfatteren bak bloggen kaller seg, skriver svært interessante, motiverende og ikke minst gjennomtenkte innlegg. I innleggene tar Vidde for seg alt fra privatøkonomi og investering til selvutvikling.

I løpet av de snart tre årene Pengeblogg har eksistert, har nettsiden vokst til et stort arkiv av tidløse innlegg med gode råd og tips om alt fra karriere og selvutvikling, privatøkonomi til investeringer i aksjer og aksjefond. I lenken nedenfor finner du en oversikt over hundre av disse gode økonomiske tipsene og rådene:

Les: 100 økonomiske tips og råd

Pengeblogg er imidlertid inne i en spennende forandring. Mens Vidde hittil har fylt bloggen med tidsløse innlegg med mange gode råd og tips, vil du fra nå av kunne følge Vidde på hans egen vei mot sine mål. Gjennom år 2012 vil han praktisere de metodene han tidligere har skrevet om for å utvikle seg og nå ambisiøse mål. Kjenner jeg Vidde rett, kan dette bli både spennende, lærerikt og verdifull lesning.

“Jeg legger vekt på tips og ideer som har langsiktig effekt. Råd om hvordan man oppnår rikdom over natten vil du ikke finne her”

Pengeblogg er mer enn bare en blogg, det er et tidløst arkiv av gode tips og råd for privatøkonomi, selvutvikling og investering. 

 

Pengeblogg

 

 

Neste månedens økonomiblogg?

Kjenner du til en økonomiblogg som er verdt å lese og som fortjener å få litt oppmerksomhet? Eller har du kanskje en egen økonomiblogg? Nominer bloggen i skjemaet under, så kanskje det er den som blir neste månedens økonomiblogg!

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Tittel på blogg:

URL:

Kort begrunnelse(Frivillig):

 

4 Comments

  1. Takk for det Victoria. Ser forøvrig at du vurderer å skrive litt økonomiinnlegg igjen, ser i så fall frem til det;)

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *