Matsmart – Spar penger på mat og bidra til mindre matsvinn (Rabattkode på 50 kr nederst)

Matsmart

Spar mellom 20-90 % på mat og bidra samtidig til mindre matsvinn med Matsmart! PS: Hvis du er rask kan du få 50 kr i avslag på din bestilling – se kupongkode nederst i artikkelen.

Etter å ha anbefalt Matsmart i et tidligere innlegg om hvordan du kan spare penger på mat, har jeg i dette innlegget blitt sponset av Matsmart. Uavhengig av dette anbefaler jeg fortsatt Matsmart som jobber for å redusere matsvinn ved å gi deg muligheten til å kjøpe matvarer som ellers bare hadde blitt kastet til redusert pris. Vinn-vinn-vinn!

Spar penger og reduser matsvinn: – Besøk Matsmart nå!

Visste du at 1/3 av all mat som produseres i verden kastes? En butikkeier gikk lei av å stadig måtte kaste helt brukbar mat og bestemte seg for å gjøre noe med det. Matsmart ble til, en nettbutikk hvor du kan handle mat som ellers hadde blitt kastet og det til sterkt reduserte priser! Du sparer penger på mat og bidrar samtidig til å redusere matsvinn, er det ikke fantastisk?! Bare i 2017 reddet nordmenn 58 tonn mat fra å bli kastet gjennom Matsmart!

Spar mellom 20-90% på mat med Matsmart

Det er heller ikke bare småpenger å spare. Alle varer er redusert med 20-90 % i forhold til ordinær pris. Det er med andre ord store penger å spare!

Å handle på Matsmart er rett og slett en fryd. Ikke bare er det mange spennende produkter som vi gjerne ellers ikke har i norske butikker, men prisene er latterlig lave!

Du kan til enhver tid ser hvor mye du sparer på de ulike varene, bare se her:

Spar penger på mat med matsmart

For å få mest mulig ut av Matsmart og spare mest mulig er det selvsagt lurest å kjøpe varer som du ellers ville ha kjøpt i butikken. Det var mitt fokus da jeg bestilte min siste sending, selvom jeg må innrømme at en og annen billig godsak også havnet i handlekurven.

Bare se denne vakre prisen på den siste handlevognen jeg handlet, og selv med frakt på 89 kroner, så sparte jeg over 50% på varene jeg kjøpte!

Matsmart spar penger på mat bidra til mindre matsvinn

Det hele er veldig enkelt! Du betaler kun summen på kassalappen pluss porto (Normalt på 89 kr). Du trenger ikke å tenke på tollgrenser eller noe annet for den slags skyld. Pakken sendes med Postnor, som i mitt tilfelle betyr at den havner fedig pakket hos min nærmeste matvarebutikk.  

Spar penger hos matsmart

Bidra til mindre matsvinn med Matsmart

Det er ikke bare du som vinner ved å handle på Matsmart. Du bidrar også til å redusere matsvinn, et av vår tids største miljøutfordringer.

Visste du at opptil halvparten av maten som produseres i verden kastes? (Les mer: Nrk – Ny rapport – Opp til halvparten av verdens mat kastes). STORE deler av verdens ressurser og arealer brukes for å produsere all denne maten, som så bare kastes.

Gjør noe med! Vær med å redusere dette absurde matsvinnet ved å kjøpe mat som ellers hadde blitt kastet.

Bare i 2017 reddet nordmenn 58 tonn mat fra å bli kastet gjennom Matsmart!

Forskjellen mellom best-før-dato og siste forbruksdag

Matsmart selger mat som enten har gått ut av sortimentet eller har passert best-før-dato og må kastes. Mat som har passert best-før-datoen er som oftest minst like-god-etter og kan ofte være holdbar i mange måneder og år etter denne datoen.

Det finnes en viktig forskjell på best-før-dato og siste forbruksdag. Best-før-dato er kun en anbefaling fra produsentene der de garanterer samme kvalitet på varen som ved forpakning. Det betyr ikke at varen blir dårlig når datoen er passert, og varene kan gjerne holde seg opptil flere år etter passert best-før-dato. Siste forbruksdag derimot brukes gjerne på ferskvarer og dette er varer som kan være en helserisiko å spise dersom det går for lang tid etter at den har passert siste forbruksdag.

Besøk Matsmart nå og få 50 kroner i avslag!

Er du klar for å spare penger på mat og samtidig være en del av løsningen til å redusere matsvinn? Ta deg en tur innom Matsmart Nå, så kan du samtidig få 50 kroner i avslag

Spar penger og reduser matsvinn nå!

Bruk rabattkode “aksjebloggen” og få 50 kr avslag på din bestilling over 350 kr. Vær rask, rabattkoden er kun gyldig til 27. august 2018

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *