Investor-NM 2018 er i full gang – Bli med og trade med 100 000 fiktive kroner

ism2018-no-facebook-cover

Sponset innlegg

Er du interessert i aksjetrading, men har ikke lyst å risikere egne penger for å teste det ut? Delta i Investor-NM og vinn gjeve premier med verdi opp til 10 000 kr. Konkurransen er i full gang, men det er ikke for sent å delta!

Investor NM 2018 er i full gang! Fram til 12. oktober har du muligheten til å teste handel med aksjer, indekser, råvarer og valutaer helt gratis. Kommer du deg til toppen av listen så vanker det også gjeve premier, deriblant et reisegavekort på 10 000 kr. 

Slik fungerer konkurransen

Konkurransen startet 1. oktober og varer til 12.oktober. Logg inn på: http://investor-nm.com. Du kan handle så mye du vil i to uker for å skape så høy avkastning som mulig. Flere tips om hvordan å handle og konkurransens hjemmeside finner du her

Du får utdelt 100 000 i fiktive kroner som du kan leke deg. All handel foregår med børshandlede produkter som Bull & Bear ETN og Mini Futures. Reglene er enkle – den som klarer å skape høyest avkastning på slutten av konkurransen vinner den gjeve premien.

Investor-NM har en hovedkonkurranse og en ukes-konkurranse. Den deltakeren som greier å oppnå høyest avkastning på beholdningen sin i hele konkurranseperioden vinner hovedkonkurransen. Den ukentlige konkurransen vinner den deltakeren som har fått den høyeste prosentvise veksten i løpet av uken 1.-5. oktober 2018.

Forbered deg og bli inspirert!
Lær mer om børshandlede produkter her. Besøk konkurransens hjemmeside – der blir det løpende publisert informative artikler og aktuelle markedsanalyser! Diskuter med andre deltakere via #investornm.

Inviter venner!
Utfordre dine venner, familie og kolleger, og gi dem en sjanse til å vise hvem som er den beste investoren.

 

Det er selvfølgelig gratis å delta!

Meld deg på:
www.investor-nm.com

 Facebook #investornm
Facebook: https://www.facebook.com/investornm

investor-nm


Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *