4 Comments

Ny nettside: Målbevisst.no

I lengre tid har jeg følt begrensningene av å ha en så smal blogg som Aksjebloggen. Det har til tider klødd langt ut i fingerspissene etter å kunne skrive om andre temaer som opptar meg, som i de fleste tilfeller ikke innvolverer aksjer i det hele tatt. Ja, jeg har faktisk flere interesser. Resultatet av dette har blitt en helt ny nettside: Målbevisst.no!

I motsening til hvordan Aksjebloggen oppstod er Målbevisst.no ingen spontan idé som oppstod i løpet av en kveld. Jeg har lekt lenge med tanken om å opprette en annen nettside hvor jeg kan tillate meg langt friere tøyler når det kommer til innhold. For en måneds tid siden tok jeg endelig steget ut for å realisere denne idéen. Målbevisst.no er en blogg hvor jeg  vil ytre mine tanker, meninger og synspunkter innen andre teamer som opptar meg. Dette vil nok i stor grad være preget av inspirasjonens øyeblikk og siden vil nok dermed bli til på veien. Men hovedtemaene vil nok i stor grad holde seg innenfor personlig utvikling, personlig økonomi, karriere og utdanning, trening og kosthold, reise og opplevelser og generelt inspirasjon og motivasjon.

Les også: Konkurranse – Vinn gavekort på 300 kr (Målbevisst.no)

Målbevisst.no skal være en nettside som bidrar til både inspirasjon og motivasjon på veien mot mine egne mål, men forhåpentligvis også for den som leser. Det skal være en nettside hvor du føler at du sitter igjen med noe etter å ha lest et nytt innlegg og som kanskje gir deg et par råd som leder deg et steg nærmere dine egne mål. Helst skal det å lese på Målbevisst.no også bidra til at du går fra å klø deg i hodet til å klø i fingrene etter å komme i gang med din egen vei mot dine egne mål. 

Jeg ser at flere her inne allerede har oppdaget Målbevisst.no, hvis du enda ikke har gjort det så håper jeg at du også tar turen innom min nye nettside og gjerne også følger med på facebooksiden til Målbevisst.no


4 Comments

  1. Jeg er allerede fast leser av Målbevisst.no. 🙂 Temaene du skriver om der er i stor grad tema som jeg selv også er opptatt av. Keep up the good work! 🙂

  2. Takk for det folkens 🙂 Har allerede fått overveldende gode tilbakemeldinger på denne siden så jeg tror nok den har en god fremtid foran seg.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *