3 Comments

Nytt aksjespill – Vinn 25 000 kr hvert eneste kvartal!

Har du lyst til å vinne 25 000 kr? Du har det ja. Da er det bare til å finne frem investoren i deg og sitte klar med konkurranseinnstinktet ditt, for i høst braker det løs med det splitter nye aksjespillet til Proinvestor.

Aksjespillet vil i første omgang være i aksjene på OMX30 i Sverige , men frykt ikke, nordmenn er selvsagt også hjertlig velkommen til å konkurrere. Kanskje er dette også en god mulighet til å bli bedre kjent med aksjene og selskapene i vårt kjære naboland? I aksjespillet vil du gjennom tre måneder konkurrere om å få den beste avkastningen på 250 000 fiktive kroner. Personen eller gruppen som har størst avkastning ved kvartalets slutt stikker av med førstepremien på 25 000 danske kroner. Det vanker også pengepremier til både andre, tredje og fjerdeplassen. Deretter begynner en ny runde med nye vinnermuligheter hvert eneste kvartal. Aksjespillet vil ha flere muligheter som ikke har vært vanlig i andre aksjespill, deriblant mulighet for shorting av aksjer.

For å kunne delta i konkurransen må du opprette en profil på Proinvestor.se. Dette er selvsagt helt gratis og veldig enkelt. Du kan enten melde deg inn ved hjelp av facebook-kontoen din eller ved å skrive inn ny brukerinformasjon.

Til aksjespillet

Men vent nå litt, hva er egentlig Proinvestor? Proinvestor er en sosial plattform for private investorer hvor du kan møte andre investorer, diskutere aksjer og aksjemarkedet, dele porteføljer og aksjeanbefalinger, se nyheter og aksjekurser og mye mer. Meld deg inn og prøv i dag!

 

Dette er innlegget er sponset av Proinvestor.se. Ønsker du et sponset innlegg? Ta en titt på annonsesidene.

 

3 Comments

 1. Detta är bara början ! Aktiespelet kommar bli med många flera aktier norska,danska,svenska mm.Vi börjar med OMX30 Sverige 🙂

  Kom ock vär med från början…..ProInvestor är en innovativ börsportal, ock alla som vill vära med är välkomna !

 2. Tjena,

  Proinvestor vill bli Skandinaviens nya börsforum.Jätte intressant att skapa samhälle mellan Norge,Sverige ock Danmark på samma tid ! Då kan man privat dela tips om allt man vet.

  Det som är hellt specielt hos Proinvestor, är att medlemmarna bestämmer vad vi skal göra av nya features !

  Hoppas alla får en bra dag.

  Andreas

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *