Om Aksjebloggen

Aksjebloggen er for deg som er ny med aksjer eller har en stor interesse for personlig økonomi. Skrevet av en sivilingeniør som har forvillet seg inn i rollen som hobbyøkonom.

Er du ny på Aksjebloggen? Start her!

Hvem er Aksjebloggeren?

Jeg, en (nokså) ung sivilingeniør forvillet meg plutselig inn i aksjemarkedet midt i den spinke studietiden. Ingeniørpensumet fikk plutselig konkurranse fra aksje- og økonomibøker og ikke minst et spennende og livlig aksjemarked som skrek etter oppmerksomheten min (nevte jeg at dette var midt i finanskrisen?).

Men interessen for økonomi kom likevel lenge før ingeniørstudiene. Jeg har alltid hatt en stor sans for personlig økonomi, faktisk har jeg funnet spor av regnskap helt tilbake til 11-årsalderen min hvor jeg bokførte lørdagsgodtet mot kontantbeholdningen min. Ingen skal si at jeg ikke hadde kontroll på økonomien min.

Mitt største steg inn i økonomiinteressen var likevel steget inn i aksjemarkedet og ikke minst opprettelsen av Aksjebloggen.com. Her slipper jeg hobbyøkonomen i meg løs i fri utfoldelse. Og husk nettopp det, jeg er en hobbyøkonom, ingen ekspert eller guru på noen som helst måte. Kanskje greit å ha i tankene når du leser denne bloggen.

Forresten, jeg har også en yrende interesse for personlig utvikling. Sjekk ut min andre nettside – Målbevisst.no.

Hva er Aksjebloggen?

Aksjebloggen er som navnet hinter til en blogg som handler om aksjer, men også om personlig økonomi, formuebygging og økonomisk uavhengighet. Du vil strengt tatt kunne lese alt som hobbyøkonomen i meg har på hjertet. Dette har hittil i stor grad handlet om det å være ny i aksjemarkedet, hvordan gå frem og hvordan bygge opp en egen aksjestrategi. Det skal være en blogg som er både nyttig og underholdende for deg som er ny med aksjer eller deg som bare har en usedvanlig stor interesse for personlig økonomi.

Har du noen spørsmål? Ta kontakt da vel!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *