Om Aksjebloggen

Aksjebloggen er for deg som er ny med aksjer eller har en stor interesse for personlig økonomi. Skrevet av en sivilingeniør som har forvillet seg inn i rollen som hobbyøkonom.

Er du ny på Aksjebloggen? Start her!

Hvem er Aksjebloggeren?

Aksjebloggen ble i sin tid opprettet av Henrik som midt i den spinke studietiden for over 10 år siden forvillet seg inn i aksjemarkedet. Ingeniørpensumet fikk plutselig konkurranse fra aksje- og økonomibøker og ikke minst et spennende og livlig aksjemarked som skrek etter oppmerksomheten (nevte jeg at dette var midt i finanskrisen?).

Les mer: Min økonomiske reise de siste 10 årene

Men interessen for økonomi kom likevel lenge før ingeniørstudiene. Han hadde alltid hatt en stor sans for personlig økonomi. Hans største steg inn i økonomiinteressen var likevel steget inn i aksjemarkedet og ikke minst opprettelsen av Aksjebloggen.com. Her kunne hobbyøkonomen i han slippe løs i fri utfoldelse. Og husk nettopp det, dette er skreet av en hobbyøkonom, ingen ekspert eller guru på noen som helst måte. Kanskje greit å ha i tankene når du leser denne bloggen.

Aksjebloggen fikk i 2020 nye eiere og skrives ikke lenger av Henrik. 

Hva er Aksjebloggen?

Aksjebloggen er som navnet hinter til en blogg som handler om aksjer, men også om personlig økonomi, formuebygging og økonomisk uavhengighet. Du vil strengt tatt kunne lese alt som hobbyøkonomen i meg har på hjertet. Dette har hittil i stor grad handlet om det å være ny i aksjemarkedet, hvordan gå frem og hvordan bygge opp en egen aksjestrategi. Det skal være en blogg som er både nyttig og underholdende for deg som er ny med aksjer eller deg som bare har en usedvanlig stor interesse for personlig økonomi.

Har du noen spørsmål? Ta kontakt da vel!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *