5 Comments

Oppdatering: Dette skjer på Aksjebloggen fremover…

Hvis du har vært innom Aksjebloggen i løpet av de to-tre siste månedene har du nok lagt merke til at det har vært liten aktivitet på Aksjebloggen, dette skal nå endre seg. Jeg kommer tilbake for fullt!

Med et siste innlegg som handlet om min nye nettside Målbevisst.no og ellers liten aktivitet på Aksjebloggen, er det ikke underlige at jeg fikk flere e-poster fra lesere som lurte på om jeg hadde tenkt å slutte med Aksjebloggen for godt. Jeg kan heldigvis avkrefte at det finnes noen som helst planer om å avslutte Aksjebloggen, tvert imot. Bloggen ble nok bare midlertidig rammet av fokuset på fullføringen av masteroppgaven tett etterfulgt av sommerferie, men også mitt eget fravær fra aksjemarkedet og dermed noe å skrive om.

Neste uke begynner jeg i ny jobb, noe som vil bety en overgang for meg på flere måter. En stor fordel med dette vil forhåpentligvis være en mer stabil aktivitet, som ikke lenger vil være hindret av kaotiske eksamenstider og store prosjekter. En ulempe derimot vil være at jeg vil være på jobb stort sett hele åpningstiden for Oslo Børs. Eller kanskje er det sistnevnte mer en fordel, ihvertfall i forhold til aksjestrategien min. Vi får se hvordan det utvikler seg, men det blir uansett en spennende overgang.

Dette skjer på Aksjebloggen fremover

 • Tidligere i vår holdt jeg en leserundersøkelse hvor deltagerne hadde mulighet til å vinne boken “Trade your way to financial freedom”. Resultatet av denne undersøkelsen vil bli presentert sammen med trekning av vinneren.
 • Det kommer etterhvert nytt innlegg i artikkelserien “Kom i gang med aksjer”, hvor “Risiko i en aksjeportefølje” blir neste tema.
 • Tredje og siste del av “Historiens største svindlere” vil også bli publisert etterhvert med noen av de siste års store svindlere (Sa noen Madoff?)
 • Mange av de rundt 30 kladdene jeg har samlet opp, og klødd etter å få tid til å skrive vil bli ferdigskrevet og pulisert.
 • Et annet lite prosjekt jeg har jobbet i bakgrunnen på Aksjebloggen vil også bli presentert etterhvert.
 • Så jeg håper du følger med videre 🙂

 

Trenger DIN hjelp!

Helt til slutt må jeg be om (eventuelt trygle, tigge, mase) din hjelp i en konkurranse hvor jeg har muligheten til å vinne en coachingutdannelse verdt 65 000 kroner. Jeg må bli stemt opp blant 5 på topp innen 15. august for å bli med i finalen hvor en jury avgjør vinneren. (Du kan lese mer om dette her). Jeg ligger per i dag innen blant topp 5, men det forandrer seg raskt. Jeg hadde derfor satt helt utrolig stor pris på om du kunne bidra med en liten stemme til meg 🙂 Til gjengjeld skal jeg sørge for å gi deg kvalitetslesestoff både her på Aksjebloggen og på Målbevisst.no i mange år fremover. Vinner jeg, vil du også selvsagt få følge meg gjennom coachingutdannelsen.

Dette er alt du trenger å gjøre:

 1. Klikk deg inn på denne stemmesiden
 2. Her må du sikkert like siden, men det er ikke verre enn å unlike siden etterpå om du ønsker det
 3. Stem på Henrik Larsen (Her må du trykke “log in” med facebook, men det er helt anonymt. Det er kun for å forhindre juks og fanteri)

Til deg som stemmer på meg: TUSEN TAKK! DU er min helt!

Stem på Henrik Larsen

 

 

5 Comments

 1. Slik er livet. Noen ganger skjer det ting som gjør at man må nedprioritere annet. Forskjellen her er vel at andre kanskje hadde lagt ned hele bloggingen og ikke orket å fortsette.

  Ønsker deg velkommen tilbake og ser virkelig frem til fler artikler om temaet.

  Stemte på deg for noen uker siden! Har for meg du skrev noe på twitter om det der.

 2. Hei Henrik.

  Veldig gode nyheter at du er tilbake. Jeg begynte først å lese aksjebloggen din etter at du hadde tatt pause i sommer og ble veldig oppslukt. Startet fra begynnelsen og har lest gjennom alle innleggene dine. Du skriver bra jeg har fått mange gode tips. (tålmodighet er et av dem…) Jeg er selv i startfasen i forhold til å investere i aksjer. Har kjøpt noen av bøkene du har anbefalt og jobber meg gjennom dem nå!

  Gleder meg til å følge med videre!

  Tommy

 3. Heisann Tommy,

  Ja, det må jeg si, dette var virkelig en flott tilbakemelding å få 😀 Skikkelig motivasjonsboost for å fortsette når jeg har lesere som virkelig setter pris på det jeg skriver og den tiden jeg legger ned i det. Spennende å høre at du er i startfasen, håper det går bra! Skulle du lure på noe, så ikke nøl med å ta kontakt 🙂

  Tusen takk igjen for en fantastisk tilbakemelding!

  Ha en fin helg

  Henrik

 4. Hei.

  Flott at du er tilbake. Ser virkelig frem til flere tekster om temaet .Ønsker deg all lykke til med utdannelsen 🙂

  Stemte nettopp på deg , per dags dato er du nr. 2 på listen med en høy prosent.De tre som ligger på topp har fått 24% med 115 stemmer,23% med 111 stemmer og 20% med 93 stemmer ,resten lå fra 9% og nedover. Jeg er optimistisk og sier allerede gratulerer.

  Med vennlig hilsen
  Siv Eirin 🙂

 5. Tusen takk Siv Eirin 🙂 Jeg gleder meg også til å skrive mer! Spesielt når jeg har lesere som setter pris på det og ikke er redd for å vise det 😉 Takk for det, men jeg er nok ferdig utdannet nå (eller, det er vel nå det begynner som de sier).

  Tusen takk for at du stemte på meg 😀 Nå ligger jeg faktisk såvidt på førsteplass, 2 stemmer foran andremann. 120 stemmer mot 118. De andre ligger mer eller mindre i ro nå. Jeg holder på å forberede meg for finaleintervju med juryen til uken 😀

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *