Pengene eller livet? Boken for deg som drømmer om økonomisk uavhengighet!

Pengene eller livet? Dette er boken for deg som ønsker å ta din personlige økonomi et steg videre. “Your money or your life” gir deg 9 steg for å endre ditt forhold til penger og oppnå økonomisk uavhengighet.

moneylife2Det finnes i dag utallige blogger og nettsider om økonomisk uavhengighet for mannen i gaten, men visste du at det hele startet med en bok på begynnelsen av 90-tallet?

Joe Dominguez, forfatteren av boken, vokste opp i fattigdom og levde i ghettoen, men greide etterhvert å få seg jobb i finanssektoren med god inntekt. Han fortsatte å ha et nøkternt forbruk og klarte med det å spare opp $70.000 innen han var 30 år. Dette var nok for ham til å leve av med sitt nøkterne forbruk, så han sluttet like gjerne å ta betalt for å arbeide resten av livet. Han hadde full frihet over sin egen tid.

Sammen med medforfatter Vicki Robin, startet de en bevegelse hvor de lærte folk hvilke muligheter de faktisk hadde til å gjøre seg økonomisk uavhengige selv med helt vanlige lønninger. Og det er det denne boken baserer seg på.

Your Money or Your Life is a wise book, and the authors were clearly motivated by what they saw was a pointless death march of society. Workworkwork, Buybuybuy, TrashDestroyWaste, Die. Mr. Money Mustache

Your money or your life” er en bok som viser deg hvordan du med noen enkle økonomiske prinsipper kan endre hele ditt forhold til penger, og ditt liv og på sikt oppnå økonomisk trygghet, frihet og muligheter. Dette blir gjort gjennom 9 enkle steg:


De 9 stegene i “Your money or your life”

  1. Make peace with your past
  2. Being in the present – Tracking your life energy
  3. Create Monthly Reports for Yourself
  4. How much is enough? The nature of fullfillment
  5. Making life energy visible
  6. Valuing your life energy – Minimizing spending
  7. Valuing your life energy – Maximizing income
  8. Capital and your crossover point
  9. Managing your finances

Det er selvsagt ingen magisk bok som endrer livet og økonomien din, men den er veldig nyttig, tankevekkende og ikke minst inspirerende å lese hvordan ditt forhold til tid, energi og penger kan gjøre en så vanvittig stor forskjell i livet ditt. Dette er absolutt en bok som anbefales for deg som er på søken etter å ta din personlige økonomi et par hakk videre og få mer livskvalitet for pengene dine.

Kjøp boken

Se flere anbefalte bøker

Boken kan kjøpes hos Tanum.no

moneyorlife

*Dette er en affiliatelenke

Se Mr. Money Mustache sin bokanmeldese

Your Money or Your Life

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *