5 Comments

Ny bok: Penger som varer lenger – Et rikere liv!

penger som varer lenger

“Penger som varer lenger” er en frisk pust av en økonomibok som både inspirerer og motiverer til å ta tak for å gjøre det beste ut økonomien og livet. Alle burde lese denne boken!

Les også: Ta et økonomisk raid og spar mye penger med disse 100 sparetipsene

La oss si det som det er; Økonomibøker kan være nistriste greier, selv for oss særinger som faktisk elsker å fråtse i denne type bøker. “Penger som varer lenger” er derfor en frisk og etterlengtet pust av en bok i denne sjangeren.

Dette er en bok som faktisk klarer å gjøre personlig økonomi både spennende, inspirerende og motiverende for hvermansen. Boken er fylt til randen av vakre og innbydende illustrasjoner, grafer, tall og eksempler. Dette sammen med at  den baserer seg på din økonomi som helhet i ditt liv, dine drømmer, mål og framtid gjør at boken engasjerer og oppfordrer til å ta tak i økonomien underveis mens du leser. “Penger som varer lenger” er stappfull av gode konkrete tips og råd for hvordan du kan få mest mulig ut av økonomien din og komme nærmere dine økonomiske drømmer og mål.

Dette er en bok alle vil kunne få noe ut av, enten du ikke har peiling og er totalt uinteressert i din egen økonomi (Neppe om de finnes her inne) eller du har full kontroll på økonomien, men ønsker inspirasjon og nye tips til hvordan få enda litt mer ut av økonomien din. Hadde jeg hatt et kaffebord, så skulle denne fått en liten hedersplass der.

Målet er at du skal kunne leve godt uansett om inntekten er lav eller høy

Boken er skrevet av søstrene Henriette og Beate:

Henriette W. Quanvik er forfatter, gründer og hobbyinvestor med en bachelor i økonomi og administrasjon. Henriette elsker statistikk og er dyktig på å planlegge og sette ting i system. Hun vet hva det vil si å tjene godt, kjøpe seg fri, sløse mye – og hvordan sette en stopper for det.

Beate Willumsen er gründer, kunstner og prisbelønnet fotograf som hoppet av sin trygge og godt betalte jobb for noen år tilbake. Beate er ekspert på å utnytte rester og pengene sine. Hun har vært igjennom skilsmisse og alvorlig sykdom og lært seg å måtte klare seg med lite – og komme godt ut av det.

 Boken kan kjøpes hos Tanum.no

En liten titt inn i “Penger som varer lenger”

Forsiktig når du åpner denne boken. Idet du åpner den så åpner du også en sluse til potensielt store endringer i din økonomi, din framtid og ditt liv. Her er det nemlig mye økonomisk motivasjon pakket inn mellom to permer!

et-rikere-livDet første du vil legge merke til når du åpner “Penger som varer lenger” er den rett og slett er vakker, god å ta i og  god å bla i. Det er helt tydelig at det er to kreative sjeler som står bak denne boken.

Det neste du vil legge merke til er innholdsfortegnelsen. Denne gir ihvertfall meg umiddelbart lyst til å hoppe og bla rundt i boken for utforske alle de spennende temaene.

Det som skiller “Penger som varer lenger” fra  andre økonomibøker er ikke bare de rike illustrasjonene, grafene og eksemplene. Boken tar opp temaet personlig økonomi i den store helheten den faktisk har i livet. Den går konkret inn på hvordan du kan ta tak for å komme nærmere dine økonomiske drømmer. Og det gjør den på en morsom måte full av inspirernde eksempler og historier. Den oppfordrer til å drømme, skrive, drodle og idémyldre underveis.

Dette kan du lese i “Penger som varer lenger”:

Boken er delt inn i seks deler som tar deg fra dine første økonomiske skritt mot dine økonomiske drømmer og mål. Den hjelper deg å få oversikt over økonomien og sette tallene i system med budsjett. Videre til å ta tak i dårlige økonomiske vaner og skape nye gode vaner og redusere unødvendige utgifter for å få pengene til å vare lenger.  Hvordan leve godt på lavbudsjett og til sist hvordan få pengene til å yngle gjennom investering og sparing

 • Større økonomisk frihet: Første skritt
 • Kartlegging og budsjett: Sannhetens øyeblikk
 • Vinn eller forsvinn: Vanens makt
 • Få mer ut av hver krone: Bli bevisst!
 • Det gode liv på lavbudsjett
 • Få pengene til å yngle: Investering og sparing

“Penger som varer lenger” er en bok som skaper engasjement rundt personlig økonomi. Selv endte jeg opp med å lese den sammen med samboeren, som bidro til mange gode og spennende samtaler om våre økonomiske drømmer, mål og framtid.

Boken er både for deg som starter fra start i dyp gjeld og uten økonomiinteresse til deg som allerede har full kontroll over økonomien, men som vil hente ny inspirasjon og nye idéer til å få pengene til å vare enda litt lenger.


Kjøp boken hos Tanum.no

Penger som varer lenger


Kom enkelt i gang med aksjetrading med disse bøkene:

Aksjer_og_aksjehandel_large Aksjekjøp og day oms 2016-blå.indd trading123 tradeyourway

Skjermbilde 2017-09-19 kl. 20.31.43*Affiliatelenker via Tanum.no

5 Comments

 1. Hei. Long time. Du closer kommentarene i de forrige postene fort :-). Hadde tenkt til å kommentere Etherium spekulasjonen din. Jeg mener at vi kan se en kile i den nå hvis du ser på 30dagers grafen (jeg bruker gdax. Jeg får ikke lagt ved noe bilde her, men bunnene er lett stigende og toppene litt raskere fallende, snart er vi 3/4 ute i kilen. Hvor mye “veddet” du med sist? Regner med det er relativt forsiktige beløp.

  Liker Thumb up 0

 2. Heisann Torbjørn 🙂 Takk for tilbakemeldingen, dette visste jeg faktisk ikke at skjedde, men så i innstillingene nå at den stod på “Steng automatisk etter 30 dager” og det blir jo litt brått. Har slått av denne nå. Har ikke fulgt så mye med på ETH i det siste, men ser jo nå at det er tendens til en kile her ja 🙂 Spennende! Det var et relaitvt forsiktig beløp ja. Var vel rundt 15-20K.

  Liker Thumb up 0

 3. På candles ser det ikke så mye ut som en kile, mer en nedadgående kanal om du bruker de tykke delene av en candel som indikator. Men på line grafen ser det ut som en god kile, men ETH ligger nå ved 800$ ish og det er nærmest gulvet i kilen, så hvis den går mye under der så brøt den vel ned, ikke opp :-). Regner med du satser først etter brudd på skrålinjen ovenfra i en kile? Forøvrig følger jeg fortsatt aksjeråd og endte vel opp en par tre prosent over index i fjor.

  Liker Thumb up 0

 4. Ja, er det en ting jeg har lært (og stadig må lære om igjen 😉 ) så er det å ikke kjøpe før bekreftet brudd. Har ikke gått inn noe her denne gang 🙂

  Liker Thumb up 0

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Bloggurat Check Google Page Rank Finance bloggar Blogglisten Blopp.no Blogglistenhits

Aksjebloggen er drevet av: Henrik André Larsen Org. nr: 996 055 809