3 Comments

Pengetre – Har kjøpt aksjer i NTNU-selskapet Flowmotion Technologies

Flowmotion

Jeg kjøper meg opp i enda et NTNU startup selskap i Prosjekt Pengetre. Denne gangen i selskapet Flowmotion Technolgies som utvikler en stabilisator til kameraer.

Les også: Har kjøpt aksjer i NTNU-selskapet Blueeye robotics

Det er ikke til å stikke under en stol at jeg synes det er veldig spennende med startup-selskaper. Jeg følger derfor stadig med på de mange gode ideene som blir utviklet i grundermiljøene i Norge og mener vi lever i en tid med en helt unik mulighet til å prøve seg (og gjerne feile og prøve igjen) som gründer.

En av mine beste venner står nå bak et av disse lovende startup-selskapene sammen med et gründerteam i selskapet Flowmotion Technolgies, i regi av Entreprenørskolen NTNU.

Jeg har nå kjøpt aksjer for 15 000 kroner i dette NTNU-selskapet, et selskap som i første omgang har utviklet produktet Flowstick. Flowstick er en kamera-stabilisator som gjør selv de mest actionfylte videosekvensene helt fri for vibrering (Se prototypen i test i videoen under).

Les også: Stø kurs for Flowstick-gründerne (Under dusken)

Som småinvestor ser jeg nok ikke for meg at dette skal bli noen gullgruve for meg med mine promilledeler av startup selskapet, men jeg ser på det som en god mulighet til å følge et spennende startup-selskap gjennom grunderfasen.

Du kan kjøpe aksjer i Flowmotion Technologies

Neste uke (2-3 mars) går Flowmotion Technologies på scenen som en av fire finalister i Technoport 2016. Dette et et live crowdfunding event hvor selskapene pitcher sine ideer og publikum kan kjøpe aksjer i selskapet. Hvis du er interessert i å investere trenge dur ikke å vente til live-eventet, du kan kjøpe aksjer allerede nå via nettsiden MyShares:

Invester i Flowmotion Technolgies

 

3 Comments

  1. Finnes det ikke mye bra fra før på markedet av slike gyro stabilisatorer? Flyr endel drone selv og bruker jo slike. Vet ikke om de selskapene produserer på andre faste innredninger som sykkel da.

  2. Svar fra Lars i Flowmotion Technologies:

    Vår gimbal er robust, vannavstøtende og er monterbar – på en annen måte en Feiyu Tech. Du kan ta av selve gimbalen som er kompakt og liten og sette den på stang, eller på et GoPro mount, slik at du kan bruke den på alle GoPro mountene du har (f.eks chest eller på en hjelm). Altså en robust og brukervennlig 2 in 1 løsning.

    I tillegg er styringssystemet vårt mye mer robust en Feiyu – det er laget fra scratch og utviklet på NTNU. Det tåler mer juling og er mer stabilt.

  3. Hei.Jeg følger med på det som skjer innen action kameraer og gimballer. Ser nå at en konkurrent kommer med et kamera med innebygd gimbal kombinert med elektronisk stabilisator. Er dere ikke redd for hva som kommer inn fra sidelinja? Må dere låse der opp mot gopro-konseptet hvis dere er såpass gode på elektronikksiden? Jeg har selv en feiyu wearable og ser potensialet i en vanntett utgave som det er flere av på gang nå. men jeg tipper at de som er best på det som er inni vil kunne jobbe opp imot alle de nye konseptene i åra framover enten det er gopro eller andre produsenter. Det viktigste fremover tror jeg blir å få økt den vanntette batteritiden og henge seg på highlight-bølgen vedr redigering.Folk flest liker det enkelt og bra. Flowstick ser kul ut men watch out

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *