SKAGEN Fondene – Nyttårskonferansen 2011

For åttende år på rad arrangerer SKAGEN Fondene Nyttårskonferansen i Oslo. I år har de samlet svært kompetente foredragsholdere som skal ta for seg fremtidsutsiktene for verdens kapital- og finansmarkeder.

Jeg kom over Nyttårskonferansen til SKAGEN Fondene og må si meg imponert over programmet. De har virkelig investert i gode foredragsholdere i år. Det er desverre ikke gratis, men til gjengjeld får du mye kvalitet igjen for pengene. Har du andeler i SKAGEN Fondene får du dessuten over 30% avslag i prisen. Så befinner du deg i Oslo den 13.januar så er nyttårskonferansen tydeligvis stedet å være.

Foredragsholderne du får servert:

  • Niall Ferguson som er professor i historie ved Harvard University og professor i økonomi ved Harvard Business School. Ansett som en av verdens ledende på historisk økonomi. Kåret til en av de 100 mest innflytelsesrike personene i verden av Time Magazine.
  • Terrance Odean er professor ved Haas School of Business ved University of California, Berkeley. Med spesialområde innen ”behavioural finance ”. Redaktør i The Journal of Finance. Forskningen hans har fått bred dekning i amerikansk og internasjonal presse, som Wall Street Journal, Time, Newsweek og Business Week
  • Bjørn Kjos trenger vel kanskje ikke noen introduksjon, men får en liten en likevel; tidligere jagerpilot og utdannet jurist, nå gründer, administrerende direktør og storeier i Norwegian Air Shuttle.
  • Amy Myers Jaffe er direktør ved Energy Forum ved James A. Baker Institute for Public Policy (BEIF), og en anerkjent amerikansk oljeanalytiker. Hun har mastergrad innen arabiske studier fra Princeton University og har det geopolitiske klimaet i verdens oljemarked som sitt spesialområde.
  • Chen Zhao er Managing Editor for “Global Investment Strategy”, ved Bank Credit Analyst (BCA) i Montreal. Før han kom til BCA var Chen Zhao professor ved ”Beijings Central University of Finance and Economics”, og har også jobbet som senior rådgiver for den kinesiske staten. Zhao skriver regelmessig artikler og kommentarer i aviser som Wall Street Journal og Financial Times.
  • Felix Zulauf er stifter og forvalter av Zulauf Asset Management. Som sveitsisk investor har han jobbet med analyse og porteføljeforvaltning i over 30 år. Han har innehatt flere ledende stillinger i investeringsbanker, både i Paris, Zürich og New York.

I tilegg til et forykende program med anerkjente foredragsholdere, så stiller porteføljeforvalterne Kristian Falnes, Kristoffer Stensrud og Beate Bredesen i henholdsvis Skagen Global, Skagen Kon-Tiki og Skagen Vekst opp til utspørring. Utspørrer vil være Peter Hermanrud, sjefsstrateg i First Securities med temaet “Børsverden sett fra Skagen

Program Nyttårskonferansen 2011 (pdf)

Tid: Torsdag 13. januar kl. 08.00 – 16.00
Sted: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Holbergsgate 30, Oslo
Pris: kr 3 000, kr 2 000 for andelseiere i SKAGEN Fondene

Påmelding


Vis større kart