Strømavtaler som gir SAS Eurobonus og Norwegian Cashpoints

Ønsker du å samle opp SAS Eurobonus og Norwegian Cashpoints? Her er strømavtalene som gjør at du kan samle poeng og flyreiser

Les også: De 3 mest effektive måtene å kutte strømregningen

Det finnes strømavtaler som gir deg både Eurobonuspoeng og Cashpoints i velkomstgave, slik at du kan samle poeng til dine framtidige flyreiser. To av de mest populære strømavtalene kan du finne under. Legg imidlertid merke til at disse strømavtalene har en noe høyere pris enn f. eks spot strømavtaler. Skal du utnytte velkomsttilbudene maksimalt, bør du derfor ta en revurdering av strømavtale etter bindingstiden er over. Kanskje bytte fra den ene til den andre, slik at du får med deg begge velkomstbonusene. 

Merk: Dette innlegget inneholder affiliatelenker til Norgesenergi og Fjordkraft. Det vil si at hvis du følger tipsene for å samle Cashpoints og Eurobonuspoeng så vil jeg få en liten slant i kassen. Det påvirker ikke din pris på noen måte.  

Samle Norwegian Cashpoints med reisestrøm fra Norgesenergi

Ved å bytte strømavtale til Norgesenergi Reisestrøm vil du kunne motta 500 Cashpoints i velkomstbonus og deretter 200 Caspoints hvert år etter det. Her må du være medlem av Norwegian reward i forkant og oppgi ditt medlemsnummer når du bestiller. Norwegian sine caspoints er 1-til-1, som vil si at du får tilsvarende 500 kr av når du bestiller flyreiser med Norwegian.

  • 500 Cashpoints ved velkomst
  • 200 Cashpoints hvert år
  • 9 mnd bindingstid

Besøk Norgesenergi reisestrøm

Samle SAS Eurobonus poeng med Fjordkraft Eurobonus strømavtale

Ved å bytte til Fjordkraft sin Eurobonus-avtale vil du få 10000 Eurobonus poeng når de har kampanje på dette og deretter 3000 Eurobonus poeng hvert år etter dette. Eurobonus medlemsnummeret ditt oppgir du når du bestiller strømavtalen. Eurobonus poeng er ikke like enkelt å beregne, men som en tommelfingerregel så vil 10000 Eurobonus poeng gi deg en innlands tur/retur reise (Merk at dette er eksklusiv flyavgifter som du likevel må betale).

  • 10000 Eurobonus poeng
  • 3000 Eurobonus poeng hvert år
  • 6 mnd bindingstid

Besøk Fjordkraft Eurobonusavtale

 

MERK: Fjordkraft kjører jevnlig kampanje hvor du kan få 10000 Eurobonuspoeng for å tegne strømavtale hos dem. Det kan derfor være lurt å vente med å bytte til en slik kampanje dukker opp

Ikke bli værende lenger i strømavtalen enn nødvendig

Både Norgesenergi Reisestrøm og Fjordkraft Eurobonus-avtalen er dyrere er enn f. eks strømavtaler med spotpris fra samme leverandør. Håpet deres er at du skal bytte til deres strømavtale og bli værende i en strømavtale som de tjener mer penger på deg. 

Men, som den bevisste og smarte forbrukeren du er, så tar du selvsagt en ny vurdering av din strømavtale når bindingstiden er over. Her har du flere alternativer, og alle bør selvsagt vurderes og regnes på for å finne best strømavtale for deg. Du kan f. eks bytte til en annen med bonusavtale, bytte til annen billigere strømavtale hos samme strømleverandør eller bruke andre sammenligningstjenester for strømleverandører som Elskling.no.