2 Comments

Takk for meg og 10 gode år på Aksjebloggen

Det føles litt rart å skrive dette, men dette er altså mest sannsynlig det siste innlegget jeg skriver på Aksjebloggen.

I over 10 år har jeg skrevet innlegg om aksjer og økonomi her på denne bloggen. Gjennom denne tiden har jeg har lært meg mye om aksjer og økonomi, jeg har blitt kjent med mange interessante mennesker, lesere og med-bloggere og ikke minst har den gitt meg mange muligheter jeg ellers ikke ville fått. Dette er jeg veldig takknemlig for, men nå er det altså på tide å gå videre. 

Hvis alt det tekniske går riktig for seg, så har altså Aksjebloggen nye eiere om kort tid. Dette har ikke vært en enkel avgjørelse og første innskytelse var å avvise tilbudet om å bli kjøpt opp. Aksjebloggen har tross alt vært en stor del av mitt liv gjennom 10 lange år, men etter noen runder med meg selv har jeg kommet fram til at dette var det riktige valget.

Jeg har lenge hatt et ønske om å ta Aksjebloggen til neste nivå med nye tjenester og nyttig innhold. Men samtidig har driven, overskuddet og helsen til å gjennomføre dette falt betraktelig de siste årene. Da passer det igrunn veldig bra at noen med stort driv kan ta ballen videre og utvikle potensialet som er i Aksjebloggen. Mens jeg kan fokusere mer på å utvikle potensialet i meg selv og bygge opp helsen og etterhvert få tilbake driven og overskuddet til å ta opp nye prosjekter. I så fall vil du kunne lese om det på Deltidsblogger.no eller Malbevisst.no (Hvor du også kan kontakte meg).

Da gjenstår det bare å takke for meg, men også en stor tusen takk til alle som har lest, fulgt eller bare vært innom Aksjebloggen gjennom disse årene. Det har vært et veldig spennende og lærerikt kapittel i livet mitt. Takk igjen. 

2 Comments

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *