Bokanbefaling: Trading på 1-2-3 – Strategier og metoder

Oddmund Grøtte, trader og forfatteren bak klassikeren “Aksjekjøp og daytrading” er tilbake med boken “Trading på 1-2-3 – Strategier og metoder”

Trading på 1-2-3

Anbefales også for deg som vil bygge din egen tradingstrategi: “Trade your way to financial freedom

Å drive med aktiv aksjetrading krever sitt, men først og fremst krever det en god tradingstrategi. Det er dette boken “Trading på 1-2-3” tar for seg.

Oddmund fortsetter i denne boken litt i samme stil som “Aksjekjøp og daytrading”, men med fokus på å skape en tradingstrategi som passer deg og hvordan du skal lykkes med denne.

Videre tar boken for seg mange ulike vanlige tradingstrategier for å gi deg noen gode idéer til hvor du kan begynne for å danne din egen strategi. Boken går også inn på temaet “backtesting”, altså å teste holdbarheten i strategien tilbake i tid. Å teste en strategi over tid vil kunne gi en indikator på om strategien har noe for seg eller ei (Og potensielt spare deg for mange år med prøving og feiling med en strategi som i utgangspunktet ikke hadde noe for seg).

Bokens egen beskrivelse:

Boken hjelper deg å lage dine egne strategier som du både forstår og tror på (og som du vet har fungert tidligere). Boken inneholder et tosifret antall strategier du kan lære av. Enten du er helt fersk trader eller har tradet en stund, vil du få en rekke konkrete tradingråd som du umiddelbart kan dra nytte av i hverdagen. En feil mindre vil være en svært lønnsom strategi

Gjennom boken “Aksjekjøp og daytrading” var Oddmund Grøtte en av de som virkelig fikk fart på min aksjeinteresse (Denne boken anbefales fortsatt!). Det var derfor en fryd da jeg så at han hadde kommet ut med “Trading på 1-2-3”.

Det skal sies at jeg ble noe skuffet over størrelsen på boken, men dette var kanskje bare litt bortskjemthet etter den store tykke “Aksjekjøp og daytrading”-boken. Uansett så er innholdet ingenting å si på. Boken er til tross for å være en litt mager bok full av gode tips, råd og strategiideer som kan få deg i gang med din egen tradingstrategi, som er et must om du skal drive med aksjetrading. Oddmund er veldig god på å skrive lettfattelig og forståelig som selv den helt uten erfaring kan forstå.

Boken kan kjøpes hos Tanum.no

Dette er en affiliatelenke, det vil si at jeg får en liten slant om du kjøper via denne lenken. I så fall: High five, du er awesome, takk for slanten!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *