Trenger du elbillader hjemme? Få et tilbud på hjemmelader som passer ditt behov!

elbillader hjemme

Foto: Vlad Tchompalov / Unsplash

Hvilken elbillader er best for deg og ditt behov? Hvor mye koster en hjemmelader med montering? Få et gratis uforpliktende tilbud hos Nylader.no

Se også Fjordkraft sitt tilbud for hjemmelader med rentefri nedbetaling

Hvilken hjemmelader til elbil passer best for ditt behov? Hvor mye koster en elbillader med full montering? Med denne tjenesten kan du få gratis uforpliktende tilbud på elbillader med montering hjemme som passer akkurat ditt behov. 

Har du kanskje kjøpt deg en ny Tesla, Nissan Lead, BMW i3 eller en av de andre flotte nye elbilene på markedet? Da må du ha et sted å lade elbilen hjemme. Dessverre er det slik at hele 6 av 10 nordmenn lader elbilen ulovlig, blant annet ved bruk av vanlig stikkontakt. Det finnes nemlig krav og regler til elbilladeren som du må opprettholde. Her er noen av kravene du må forholde deg til når du skal lade elbilen hjemme:

 Krav til Elbillader:

  • Maks 10A sikring
  • Jordfeilbryter type B
  • Dedikert strømkurs- det skal ikke være andre enheter koblet på denne kursen.

Skjøteledninger skal ikke benyttes

  • Lading av elbil ved hjelp av skjøteledning kan forårsake varmgang og brann. Under ingen omstendigheter må en kabel legges på fortau eller vei der den kan bli skadet eller forårsake skade.

Du kan lese mer om hvilken krav som stilles til hjemmeladere hos Nylader.no, slik at du følger reglene og ikke minst kan sove trygt om natten vel vitende om at du lader elbilen på en trygg måte. 

Få et gratis og uforpliktende tilbud hos Nylader.no

 

*Dette innlegget inneholder affiliatelenker til Nylader.no og Fjordkraft. Dette påvirker ikke din pris. Tilbudet du får fra dem er fortsatt gratis og uforpliktende.