1 Comment

Ukens gjest på Delphi sin tippekonkurranse

Tippekonkurransen til Delphi Fondene går sin vante gang på facebook og hver eneste uke stikker en ny vinner av med fondsandeler til 1000 kr. Denne uken finner du også undertegnede som ukens gjest i denne konkurransen.

For en tid tilbake skrev jeg et innlegg om Delphi sin tippekonkurranse på facebook, en konkurranse hvor du kan tippe på 12 ulike “kamper” for så å kunne vinne 1000 kr i fondsandeler hver eneste uke. Hver uke inviterer de også med en gjest som kommer med en liten markedskommentar og legger frem gjestekupong. Denne uken ble jeg invitert med som ukens gjest. Du kan se kommentaren og kupongen nedenfor (klikk for større versjon) eller besøke konkurransen selv. Sistnevnte alternativ er selvsagt å anbefale. Legg merke til at som ukens gjest tipper jeg på neste ukes alternativer.

Nå vet nok mange av dere som kjenner meg her at jeg ikke er overbegeistret når det kommer til det med aksjetips og det å komme med en markedskommentarer, for sannheten er jo at jeg antagligvis vet akkurat like mye eller lite som deg om hva som vil skje i fremtiden. Men så er jo dette også bare for morro skyld. Når det er sagt så kan jeg gi en liten kommentar til kommentaren min. Ettersom det er såpass kort horisont så valgte jeg å kun se på teknisk analyse i dette tilfelle da det fundamentale har mindre å si jo kortere horisont det er. Jeg kan også legge til at ikke hele kommentaren min kom med. Nemlig at det kan fint komme en korreksjon tilbake igjen mot halslinjen.

I skrivende stund har jeg forresten alle riktige i ukens tippekonkurranse, så det gjør ingenting om dere avslutter ukens konkurranse litt tidlig, eller hva med NÅ Delphi? 😉

Deltar du i tippekonkurransen til Delphi fondene?

(Klikk på bildet for større versjon)

Besøk Delphi Fondene på Facebook nå og vær med i denne spennende konkurransen!

1 Comment

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *