Utfør inkassoen selv med Conta Inkasso

Dette innlegget er sponset av Conta Inkasso og er skrevet av Erlend Rødal. Ønsker du et sponset innlegg? Ta en titt på annonsesidene.

Driver du en liten nettbutikk eller bare en liten bedrift? Da kan det ofte være vanskelig å kreve inn penger fra dine kunder. Derfor ønsker jeg å anbefale Conta Inkasso til deg. Conta Inkasso hjelper deg å kreve inn penger som ikke er betalt inn av dine kunder. En person som har prøvd det ut sier dette: ”Ved hjelp av Conta inkasso har vi lært kundene våre å betale i tide, og de som fremdeles er sent ute tjener vi penger på.”

Å kreve inn pengene selv kan faktisk lønne seg, om du tror det eller ei. Conta inkasso sitt inkassoprogram blir beskrevet som lekende lett på deres nettside. I tillegg til et inkassoprogram har de også et gratis faktureringsprogram. Conta inkasso er for privatpersoner, så vel som bedrifter. Tjenesten virker på PC, Mac og Linux.

Det å kreve inn penger ble mye enklere etter at en lov kom i 2006. Derfor er egeninkasso noe å anbefale. Personlig tror jeg egeninkasso virker bedre enn at man får et inkassoselskap på nakken. Loven som kom i 2006 gjorde det mulig å hoppe over en tidskrevende etappe i Forliksrådet. Dermed har det blitt mye mer aktuelt med egeninkasso. Nå kan man ta saken direkte til namsmannen.

Conta Inkasso er lettvint, for med bare ett eneste klikk kan du sende ut til din kunde. I tillegg til det blir svært mange av sakene løst. Conta Inkasso har gjort en liten undersøkelse som viser at 9 av 10 saker blir løst. Jeg tror ikke noen inkassobyråer kan skilte med den samme effektiviteten. Dog må vi legge merke til at det kan være noe feil i denne undersøkelsen.

Conta Inkasso gir deg mulighet til å gjennomføre en kredittsjekk før du går inn i et samarbeid med noen, eller før du tar saken videre til namsmannen. Dette gir deg en god indikator på om kunden din kan betale for seg. En idé kan være å kredittsjekke alle dine nye kunder for at du skal unngå tap av penger på folk som ikke betaler for seg.
Noe som er viktig når du skal gjennomføre egeninkasso er at dine person – og firmaopplysninger behandles på en trygg måte. Det er ikke noe du skal bekymre deg for om du benytter deg av Conta Inkasso. Hvis en server plutselig skulle slutte å virke vil ikke det påvirke dine data, ettersom de er lagret rundt om på forskjellige servere. Skulle ikke det være nok, så sikkerhetskopieres dine filer hver dag.

Poenget med å bruke et inkassoprogram på nettet er at du ikke gir fra deg kontrollen med egne fakturakrav. Du beholder alle renter og gebyrer, kommer raskt i gang med innkrevingsprosessen, samt at du kjenner kundene dine bedre enn et eksternt inkassobyrå. Med Conta Inkasso blir også totalsummen kunden må betale langt lavere enn med et inkassobyrå, noe som gjør det lettere for kunden å gjøre opp for seg. Du slipper også å betale stopp-gebyr til inkassobyrået hvis du ønsker å trekke saken, og blir saken gammel slipper du at inkassobyrået tar inntil halvparten av summen.

Dette innlegget er sponset av Conta Inkasso og er skrevet av Erlend Rødal. Ønsker du et sponset innlegg? Ta en titt på annonsesidene.

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *