1 Comment

Vært på motivasjonsforedrag med Øyvind Hammer

Øyvind Hammer, kanskje den mest motiverende motivatoren som er å oppdrive i norge, reiser i disse dager landet rundt for å, ja, du gjettet riktig, for å motivere! Dette var selvsagt en mulighet jeg ikke kunne gå glipp av, så i går satt jeg med to spissede ører foran Hammeren selv og fikk så ørene flagret, av entusiasme vel og merke.

Hvis du ikke vet hvem Øyvind Hammer er, så er det på høy tide å gjøre deg kjent med denne sprudlende karen. Øyvind har altså vært mental trener og motivator for Ole Einar Bjørndalen i over 10 år, og skal nok ha mye av skylden for de fantastiske prestasjonene Bjørndalen har vist opp gjennom årene. Ikke fordi Bjørndalen ikke hadde potensialet inne, men fordi Øyvind hjalp han å få det ut. Øyvind er ikke så fint lite ambisiøs selv han heller og elsker å ta nye utfodringer, eller nye store elefanter som han liker å kalle det. Mens andre gjerne stopper straks de ser størrelsen på elefanten, så tar Øyvind og kutter den ned i mindre biter og kjører på. Blant annet kan jeg nevne svart belte i karate på ett år (Tar normalt 5 år) og Canadian Death Race (Navnet sier alt). Og hva er det neste, jo i januar skal Øyvind, som ikke akkurat er noen sangfugl, ha releasefest for sin første singel, så han har litt av en jobb foran seg.

Øyvind Hammer fanger deg raskt inn sin entusiastiske verden, hvor alt er mulig, hvor du kan leve akkurat det livet du vil, hvor du har full styring og hvor 24 timer i døgnet er mer enn nok. Dette er ingen fantasiverden, noe Øyvind selv er et levende bevis på. Vi har alle potensialet til å gjøre og oppnå akkurat hva vi vil, men som oftest lar vi oss stoppe av mentale begrensninger, enten det er i form av frykt for å feile eller en inngrodd tro på at en ikke er laget for å gjøre det som skal til. Øyvind snakker særlig om viktigheten av å finne ut hva du egentlig ønsker i livet og med livet, altså det vil si hva som skaper de gode følelsene inni deg. Det er nemlig disse følelsene du vil ha mer av, og selvsagt vil du jo ha mer av det som gir deg de gode følelsene. Han snakker også mye om viktigheten av å sette seg klare definerte mål ut ifra hva du ønsker deg i livet. Han gir deg også innsikt i hvordan du på enkelt vis gir slipp på fortidens bekymringer, som du uansett ikke lenger kan gjøre noe med, og heller leve i nåtid som konsekvens av fremtid. Uten å gå for mye i detalj så gir Øyvind Hammer deg en oppskrift til å leve livet du ville levd om du kun skulle levd det en gang. Oppskriften er egentlig latterlig enkelt, og derfor serverer han den også med masser av smil og latter.


Anbefalt bok av Øyvind Hammer (Tanum.no)


PS: Hammerkoden er nå også tilgjengelig på lydboktjenesten Fabel og du kan høre den gratis 2 uker gjennom denne lenken.

Det ville nok vært en løgn om jeg skrev at jeg ikke allerede var høyst motivert før jeg ankom territoriumet hans. Jeg har lest mange motiverende bøker om personlig utviklig og har adoptert mange av de teknikkene som Hammer selv bruker og lærer bort. Men en ting er å lese om det og å jobbe med det med seg selv hjemme. Hver bok og hver ny teknikk tar deg gjerne et stort steg nærmere målet. Men ingenting slår å ha en entusiastisk Øyvind Hammer ta tilløp for så å dytte deg utfor stupet. Du er i gang! Du er virkelig i gang mot det livet du selv ønsker å leve! Visstnok må du bygge vingene selv, men du har fått det siste lille dyttet du trenger. Ja, ihvertfall føler du deg slik når du vandrer hjemover etter foredraget og du kjenner at hele mageregionen er med på notene idet den vrenger seg av glede og forventninger. Hodet er like opptatt med tusenvis av tanker som strømmer gjennom, gode tanker, tanker om hvordan du skal ta fullstendig kontroll over livet ditt og styre det i akkurat den retningen du ønsker. Alt er mulig, ja alt er faktisk mulig! Og så var det smilet da, la meg si det slik, det var ikke mange minuttene inn i foredraget at smilet låste seg fra øre til øre, og det ble sittende det gitt, og det gjør det fortsatt.

Ja, nå ble det mye skryt av Øyvind her, og da har jeg ikke engang nevnt at inntektene fra disse foredragene går rett til en fantastisk stiftelse som heter Hverdagslys, en stiftelse som han personlig er svært engasjert i, og som tar for seg og hjelper barn som vokser opp i fattigdom i Norge. I første omgang gjennom å arrangere bursdager for dem og gi dem et tilbud om Villmarksklubb. Sjekk ut Facebooksiden til Hverdagslys for å lære mer om denne stiftelsen. Og bli gjerne medlem av gruppen også!

Helt til slutt; har du muligheten til å delta på et motivasjonsforedrag med Øyvind Hammer, så gjør det uten å nøle. Dette er noe du må få med deg, noe du vil ha med deg, noe du bør ha med deg! Les mer om Øyvind Hammer og følg med på hvor det kommer nye foredrag på Hammerkoden.no. Har du et firma, så er dette en ypperlig mulig til å få motivasjonen til de ansatte til topps og å få hver alle de ansatte til å yte sitt fulle potensiale med sprudlende glede. Gå inn på forespørsel om booking for å booke Øyvind Hammer til dine ansatte.

Les også: Sikt mot stjernene (VG-nett)

1 Comment

  1. Tilbaketråkk: Frokostseminar Salg 2.0 med Skill.AS | Tommy Sandvin

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *