Bitcoin Revolution Anmeldelse

Bitcoin Revolution er en krypto-robot som automatisk kjøper/selger kryptovaluta og dermed generer en avkastning på investeringen din. Våre testresultater viser at Bitcoin Revolution IKKE er svindel. I denne artikkelen kan du lære mer om hvordan kryptoroboter virker, hva du skal se etter og hvordan du kan komme i gang med Bitcoin Revolution.

På samme måte som aksjerobotene har hjulpet nordmenn med å investere i aksjer er kryptoroboter begynt å dukke opp og muligheten for å handle raskt gjør det mulig å tjene penger både når markedet stiger og faller. Du har sikkert allerede sett reklamer for dem på Facebook, men i denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan det egentlig fungerer og om du kan stole på plattformer som Bitcoin Revolution.

Bransjen for kryptoroboter har dessverre vært rammet av en del bedragerisaker, der utspekulerte bakmenn har utnyttet hypen rundt Bitcoin og stukket av med pengene i stedet for å investere dem som avtalt. Derfor er det viktig å gjøre en grundig bakgrunnssjekk når du skal velge en kryptorobot og det er derfor vi har testet Bitcoin Revolution og en rekke andre kryptoroboter for deg.

I testen vår fikk vi en avkastning på 2628,92 Euro på fem dager. 

Vil du lære mer om Bitcoin Revolution? Bruk oversikten under og hopp direkte til det avsnittet du leter etter.

Hopp direkte til

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

🔎 Vår test av Bitcoin Revolution 🔎

For å teste Bitcoin Revolution laget vi en demo-konto der man får 1500 Euro å teste med. Vi lot den gå fem dager og resultatet kan du se under. 

Resultatene fra demokontoen er ikke noen garanti for fremtidige resultater og vi har ikke prøvd å ta ut penger fra plattformen. Det vi kan se er at roboten fungerer og lever opp til det vi ble lovet da vi skrev oss opp på plattformen. 

Fra Bitcoin Revolution: Her kan du se handelsplattformen. Den er basert på auto-trading.

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

🤖 Sånn Virker Krypto-roboter 🤖

På samme måte som aksje-roboter hjelper nordmenn med å investere i aksjer, er krypto-roboter begynt å dukke opp og muligheten for å handle raskt, gjør det mulig å tjene penger både når markedet stiger og faller. Du har sikkert sett reklamer allerede på Facebook, men i denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan det egentlig virker og om du kan stole på plattformer som Bitcoin Revolution.

Det finnes programvare som kan hjelpe deg med å gjøre automatiske handler. Dvs. At den står for å kjøpe og selge. På en tidspunkt så jeg en dokumentar om investering som jeg dessverre ikke husker navnet på, der et stort trading firma i Chicago fortalte at når en investor først hadde bestemt seg for en bestemt aksje, så var det trading programvare som stod for å få den beste avtalen.

For mange er det drømmen at man kan få en robot-investeringsmaskin som bare tjener penger for deg, mens du passer jobben din. På den måten slipper du å gjøre noe. Dessverre vet svindlere også at dette er noe som du bryr deg om og derfor prøver de å svindle penger fra folk.

Legg merke til hvor mye en Bitcoin Revolution skriver om at du kan ha ferie når du vil. Det er det som hele siden handler om. Å få deg til å tenke på alle de tingene du kan bruke pengene dine på.

Bitcoin Revolutions plattform sier ikke mye om hva den kan. Bare at den tjener masse penger for deg. Når du begynner der, så setter den i gang med en demoversjon, der du på bare få minutter har tjent masse penger.

Hvis det var så lett ville alle de store firmaene allerede gjøre det. Det er helt absurde statements på hjemmesiden om at du kan tjene 13000$ om dagen osv.

Det er klart at du godt kan gjøre mer automatisk handel fordi alt foregår via datamaskin i dag. Siden du er endt opp på dette innlegger, antar vi at det er noe du synes er spennende.

💰 Guide: Sånn oppretter du en konto 💰

Å opprette en konto på Bitcoin Revolution tar mindre enn to minutter og så får du adgang til en demokonto. Vælger du å sette inn penger tar det fem minutter før du er i gang med å investere.

I guiden under finner du skritt for skritt forklaringer på hvordan du gjør:

Det første skrittet er å få inn på the-bitcoinrevolution.com der du finner mer info om Bitcoin Revolution og et innmeldingsskjema.

Etter at du har fylt ut skjemaet får du adgang til investeringsplattformen og kan velge enten å sette inn penger eller prøve en demokonto først. I dette tilfellet trykket jeg på
“Let’s start trading!” for å komme videre.

Så åpner et vindu der jeg kan sette inn penger. Her er det en del skritt der du skal fylle ut mer informasjon så kan deponere penger på plattformen.

❓ Ofte Stilte spørsmål ❓

Er Bitcoin Revolution svindel?

Nei, Bitcoin Revolution er IKKE svindel, men det finnes dessverre falske plattformer som prøver å utnytte suksessen som Bitcoin Revolution har hatt for å lure penger ut av folk. Derfor er det viktig å opprette en bruker den ekte Bitcoin Revolution plattformen. 

Har Bitcoin Revolution vært på God Morgen Norge?

Det florerer en artikkel på Facebook om at kryptoroboter har vært på Tv-programmet God Morgen Norge. Det er dessverre svindel der utspekulerte forbrytere prøver å utnytte kjente mennesker og kryptoroboter for å stjele folks penger. Det har ikke vært noen kryptoroboter på God Morgen Norge.  

Har Kristoffer Hivju investret i Bitcoin Revolution?

Nej, Kristoffer Hivju har ikke investert i Bitcoin og er heller ikke en del av Bitcoin Revolution. Artiklene som florerer omkring dette på sosiale medier er ren svindel som prøver å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Kjell Inge Røkke investert i Bitcoin Revolution?

Nej Kjell Inge Røkke har ikke investert i Bitcoin Revolution. Artiklene som florerer på spesielt sosiale medier omkring dette er ren svindel for å prøve å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Aksel Hennie investert i Bitcoin Revolution?

Nei, Aksel Hennie har ikke investert i Bitcoin og er ikke en del av Bitcoin Revolution. Artiklene som florerer omkring dette på spesielt sosiale medier, er ren svindel i et forsøk på å lure kredittkortopplysninger fra nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid