Om Oss

Velkommen til Aksjebloggen.com, Norges eldste blogg om privatøkonomi.

Bloggen startet i 2010 som et fritidsprosjekt av en ung ingeniør, med målet om å utbre kunnskap om investering og økonomi.

I 2020 ble siden kjøpt opp av det engelske mediehuset Finixio Ltd, som eier finansmedier rundt i hele Europa.

Derfor kan vi i dag skape enda bedre innhold til leserne våre.

Forfattere på Aksjebloggen.com

INVESTERINGSEKSPERT

Redaktør på Aksjebloggen hvor jeg skriver om privatøkonomi og investeringer.

Har en mastergrad innen Management fra Universitetet i San Francisco, og har erfaring innenfor forretningsutvikling og markedsføring fra både norske og amerikanske selskap.

Johansen
KRYPTOEKSPERT

Redaktør i Aksjebloggen.com med fokus på cryptocurrency.

Interessen for å investere er i blodet, men siden jeg kjøpte mine første Bitcoins i 2012, har jeg først og fremst jobbet med cryptocurrency.

RESEARCH AND PRESS

Jastra Ilic er skribent, redaktør og PR-ekspert med over 15 års arbeidserfaring.

Hun har en journalistikkgrad fra University of Zagreb hvor hun også påtok seg ulike former for journalistrelaterte oppgaver under studiene.

Vår Misjon

Vårt mål er å samle all relevant informasjon om privatøkonomi, investering og lån, så vi kan ruste leserne våre best mulig til å håndtere sin egen daglige økonomi.  

Alle står i forskjellige situasjoner i livet og derfor er det heller ikke et råd som er brukbart for alle. I stedet handler det om å gjøre all informasjon tilgjengelig og derfra så kan den enkelte vurdere selv hva som passer for dem.

Bloggen begynte med å fokusere på investering, men med tiden har vi utvidet til å skrive om alt vedrørende privatøkonomi – Det har vi gjort etter ønske fra leserne våre, og med stor suksess.

Vi er hele tiden i en prosess der vi finner på nye emner og nye måter å utvide bloggen på. Du kan derfor forvente mange nye artikler og mange spennende tiltak fremover.