Bitcoin Profit Anmeldelse

Bitcoin Profit er en automatisk krypto-investeringsrobot som automatisk kjøper/selger Bitcoin. Ved å kjøpe og selge ut ifra en rekke avanserte algoritmer, påstår Bitcoin Profit å ha en suksessrate på 88%, en påstand vi kommer til å teste i denne artikkelen.

Før du leser videre kan vi godt avsløre: Bitcoin Profit er IKKE svindel — Vi har testet plattformen selv.

Les med under og lær hvordan vi tjente 3.878 Euro med Bitcoin Profit.

Vil du lære mer om Bitcoin Profit? Bruk oversikten under og hopp direkte til det avsnittet du leter etter.

Hopp direkte til

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

🔎 Er Bitcoin Profit Svindel? 🔎

Bransjen for krypto-roboter har dessverre blitt rammet av en del bedragerisaker der utspekulerte bakmenn har utnyttet hypen rundt Bitcoin og stukket av med pengene i stedet for å investere dem som avtalt. Derfor er det viktig med en grundig bakgrunnssjekk før du velger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Profit samt en rekke andre krypto-roboter for deg.

For å prøve plattformen har vi opprettet en konto der vi satte inn 250 Euro. På 60 dager ble 250 Euro til 4.128 Euro, altså en profitt på 3.878 Euro. Etterfølgende har vi tatt ut pengene med suksess, selv om det tok nesten 14 dager for å få pengene ut av plattformen.

Husk at resultatene våre ikke er en garanti for at du får samme resultater og at investering alltid er forbundet med risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

🤖 Sånn Virker Krypto-roboter 🤖

På samme måte som aksje-roboter hjelper nordmenn med å investere i aksjer, er krypto-roboter begynt å dukke opp og muligheten for å handle raskt, gjør det mulig å tjene penger både når markedet stiger og faller. Du har sikkert sett reklamer allerede på Facebook, men i denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan det egentlig virker og om du kan stole på plattformer som Bitcoin Profit.

Det finnes programvare som kan hjelpe deg med å gjøre automatiske handler. Dvs. At den står for å kjøpe og selge. På en tidspunkt så jeg en dokumentar om investering som jeg dessverre ikke husker navnet på, der et stort trading firma i Chicago fortalte at når en investor først hadde bestemt seg for en bestemt aksje, så var det trading programvare som stod for å få den beste avtalen.

For mange er det drømmen at man kan få en robot-investeringsmaskin som bare tjener penger for deg, mens du passer jobben din. På den måten slipper du å gjøre noe. Dessverre vet svindlere også at dette er noe som du bryr deg om og derfor prøver de å svindle penger fra folk.

Legg merke til hvor mye en Bitcoin Profit skriver om at du kan ha ferie når du vil. Det er det som hele siden handler om. Å få deg til å tenke på alle de tingene du kan bruke pengene dine på.

Bitcoin Profits plattform sier ikke mye om hva den kan. Bare at den tjener masse penger for deg. Når du begynner der, så setter den i gang med en demoversjon, der du på bare få minutter har tjent masse penger.

Hvis det var så lett ville alle de store firmaene allerede gjøre det. Det er helt absurde statements på hjemmesiden om at du kan tjene 13000$ om dagen osv.

Det er klart at du godt kan gjøre mer automatisk handel fordi alt foregår via datamaskin i dag. Siden du er endt opp på dette innlegger, antar vi at det er noe du synes er spennende.

💰 Guide: Kom Godt I gang Med Bitcoin Profit 💰

Det tar ca. 5 minutter å opprette konto. Legg deretter til 10 minutter for å snakke med en rådgiver og komme i gang med å investere.

Skritt 1: Opprett en konto

Start med å gå inn på siden med linken under og deretter kan du følge guiden vår ved å scrolle lenger ned på siden og følge bildene.

Klikk her for å besøke Bitcoin Profit

Oppretting foregår i to steg, det første hvor du kun taste inn fornavn og e-mail og det neste der du finner det fulle skjemaet.

Når du har fylt ut begge skjemaene får du en pop-up melding om at du har opprettet en konto og nå kan begynne å handle. Når du klikker på «Klikk her og begynn å handle» kommer du videre til selve handelsplattformen.

Den plattformen jeg ble videresendt til er Bullish Coin, men det kan godt variere litt siden det er flere plattformer som kan integreres med Bitcoin Profit. De integreres gjennom opensource plattformen MT$ som har mer enn 1000 ulike handelsplattformer og stor mulighet for å sette opp automatisk handel.  

Da jeg hadde opprettet profilen min ventet jeg på et anrop fra Bitcoin Profit som kom innen 30 minutter. Her hjalp de meg gjennom hele prosessen med å sette inn penger og få roboten i gang.  

Jeg kunne absolutt sette inn penger uten mer dokumentasjon, men for å ta ut penger skulle jeg sende inn minst tre forskjellige typer dokumentasjon. Det er akkurat det samme som vi kjenner igjen fra aldre aksjeplattformer og crowdlending, og er en del av kravene for å oppfylle antiterror og antihvitvaskingsloven i EU.

❓ Ofte Stilte spørsmål ❓

Er Bitcoin Profit svindel?

Nei, Bitcoin Profit er IKKE svindel, men det finnes dessverre falske plattformer som prøver å utnytte suksessen som Bitcoin Profit har hatt for å lure penger ut av folk. Derfor er det viktig å opprette en bruker den ekte Bitcoin Profit plattformen. 

Har Bitcoin Profit vært på God Morgen Norge?

Det florerer en artikkel på Facebook om at kryptoroboter har vært på Tv-programmet God Morgen Norge. Det er dessverre svindel der utspekulerte forbrytere prøver å utnytte kjente mennesker og kryptoroboter for å stjele folks penger. Det har ikke vært noen kryptoroboter på God Morgen Norge.  

Har Kristoffer Hivju investret i Bitcoin Profit?

Nej, Kristoffer Hivju har ikke investert i Bitcoin og er heller ikke en del av Bitcoin Profit. Artiklene som florerer omkring dette på sosiale medier er ren svindel som prøver å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Kjell Inge Røkke investert i Bitcoin Profit?

Nej Kjell Inge Røkke har ikke investert i Bitcoin Profit. Artiklene som florerer på spesielt sosiale medier omkring dette er ren svindel for å prøve å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Aksel Hennie investert i Bitcoin Profit?

Nei, Aksel Hennie har ikke investert i Bitcoin og er ikke en del av Bitcoin Profit. Artiklene som florerer omkring dette på spesielt sosiale medier, er ren svindel i et forsøk på å lure kredittkortopplysninger fra nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.