Bitcoin Billionaire Anmeldelse

Bitcoin Billionaire er en automatisk krypto-investeringsrobot som automatisk kjøper/selger Bitcoin. Ved å kjøpe og selge ut ifra en rekke avanserte algoritmer, påstår Bitcoin Billionaire å ha en suksessrate på 99,4%, en påstand vi kommer til å teste i denne artikkelen.

Før du leser videre kan vi godt avsløre: Bitcoin Billionaire er IKKE svindel — Vi har testet plattformen selv.

Les med under og lær hvordan vi tjente 284 Euro med Bitcoin Billionaire.

Vil du lære mer om Bitcoin Billionaire? Bruk oversikten under og hopp direkte til det avsnittet du leter etter.

Hopp direkte til

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

🔎 Er Bitcoin Billionaire Svindel? 🔎

Bransjen for krypto-roboter har dessverre blitt rammet av en del bedragerisaker der utspekulerte bakmenn har utnyttet hypen rundt Bitcoin og stukket av med pengene i stedet for å investere dem som avtalt. Derfor er det viktig med en grundig bakgrunnssjekk før du velger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Billionaire samt en rekke andre krypto-roboter for deg.

For å prøve plattformen har vi opprettet en konto der vi satte inn 250 Euro. På 60 dager ble 250 Euro til 4.128 Euro, altså en profitt på 3.878 Euro. Etterfølgende har vi tatt ut pengene med suksess, selv om det tok nesten 14 dager for å få pengene ut av plattformen.

Husk at resultatene våre ikke er en garanti for at du får samme resultater og at investering alltid er forbundet med risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

🤖 Sånn Virker Krypto-roboter 🤖

På samme måte som aksje-roboter hjelper nordmenn med å investere i aksjer, er krypto-roboter begynt å dukke opp og muligheten for å handle raskt, gjør det mulig å tjene penger både når markedet stiger og faller. Du har sikkert sett reklamer allerede på Facebook, men i denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan det egentlig virker og om du kan stole på plattformer som Bitcoin Billionaire.

Det finnes programvare som kan hjelpe deg med å gjøre automatiske handler. Dvs. At den står for å kjøpe og selge. På en tidspunkt så jeg en dokumentar om investering som jeg dessverre ikke husker navnet på, der et stort trading firma i Chicago fortalte at når en investor først hadde bestemt seg for en bestemt aksje, så var det trading programvare som stod for å få den beste avtalen.

For mange er det drømmen at man kan få en robot-investeringsmaskin som bare tjener penger for deg, mens du passer jobben din. På den måten slipper du å gjøre noe. Dessverre vet svindlere også at dette er noe som du bryr deg om og derfor prøver de å svindle penger fra folk.

Legg merke til hvor mye en Bitcoin Billionaire skriver om at du kan ha ferie når du vil. Det er det som hele siden handler om. Å få deg til å tenke på alle de tingene du kan bruke pengene dine på.

Bitcoin Billionaires plattform sier ikke mye om hva den kan. Bare at den tjener masse penger for deg. Når du begynner der, så setter den i gang med en demoversjon, der du på bare få minutter har tjent masse penger.

Hvis det var så lett ville alle de store firmaene allerede gjøre det. Det er helt absurde statements på hjemmesiden om at du kan tjene 13000$ om dagen osv.

Det er klart at du godt kan gjøre mer automatisk handel fordi alt foregår via datamaskin i dag. Siden du er endt opp på dette innlegger, antar vi at det er noe du synes er spennende.

💰 Guide: Kom Godt I gang Med Bitcoin Billionaire 💰

Det tar ca. 5 minutter å opprette en konto, legg til 10 minutter for å snakke en rådgiver og komme i gang med å investere.t

Skritt 1: Opprett en konto
Start med å gå inn på siden med linken under og deretter kan du følge guiden ved å scrolle lenger ned på siden og følge bildene.

Klikk her for å besøke Bitcoin Billionaire

Det første skrittet er å fylle ut skjemaet i høyre side med opplysningene dine for å opprette en konto. 

Når du har fylt ut skjemaet får du en pop-up melding om at du har opprettet en konto og nå kan begynne å handle. Når du trykker på “Click here to start trading” kommer du videre til selve handelsplattformen.

Deretter sendes du direkte til handelsplattformen. Bitcoin Billionaire er en algoritme du kan kopiere, men for å kopiere den skal du være på en handelsplattform og det er her Bitcoin Billionaire tjener penger, nemlig ved å henvise deg til en plattform som de samarbeider med. Jeg kommer til Absolute Bullishcoin. 

Grunnen til at denne plattformen virker ser du nederst i venstre hjørne. De understøtter nemlig M$ som er et program som kan brukes til å kopiere handler fra for eksempel Bitcoin Billionaire.

De ringer fra Bitcoin Billionaire og forklarer hvordan du setter inn penger på kontoen din og setter opp MT4. Det eneste vi kan tilføye eer at du godt kan handle helt normalt med aksjer og kryptovaluta på denne plattformen hvis det er det du vil. Da trykker du bare på Status Webtrader i stedet.

❓ Ofte Stilte spørsmål ❓

Er Bitcoin Billionaire svindel?

Nei, Bitcoin Billionaire er IKKE svindel, men det finnes dessverre falske plattformer som prøver å utnytte suksessen som Bitcoin Billionaire har hatt for å lure penger ut av folk. Derfor er det viktig å opprette en bruker den ekte Bitcoin Billionaire plattformen. 

Har Bitcoin Billionaire vært på God Morgen Norge?

Det florerer en artikkel på Facebook om at kryptoroboter har vært på Tv-programmet God Morgen Norge. Det er dessverre svindel der utspekulerte forbrytere prøver å utnytte kjente mennesker og kryptoroboter for å stjele folks penger. Det har ikke vært noen kryptoroboter på God Morgen Norge.  

Har Kristoffer Hivju investret i Bitcoin Billionaire?

Nej, Kristoffer Hivju har ikke investert i Bitcoin og er heller ikke en del av Bitcoin Billionaire. Artiklene som florerer omkring dette på sosiale medier er ren svindel som prøver å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Kjell Inge Røkke investert i Bitcoin Billionaire?

Nej Kjell Inge Røkke har ikke investert i Bitcoin Billionaire. Artiklene som florerer på spesielt sosiale medier omkring dette er ren svindel for å prøve å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Aksel Hennie investert i Bitcoin Billionaire?

Nei, Aksel Hennie har ikke investert i Bitcoin og er ikke en del av Bitcoin Billionaire. Artiklene som florerer omkring dette på spesielt sosiale medier, er ren svindel i et forsøk på å lure kredittkortopplysninger fra nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.