Bitcoin Circuit Anmeldelse

Bitcoin Circuit er en automatisk krypto-investeringsrobot som automatisk kjøper/selger Bitcoin. Ved å kjøpe og selge ut ifra en rekke avanserte algoritmer, påstår Bitcoin Circuit å ha en suksessrate på 99,4%, en påstand vi kommer til å teste i denne artikkelen.

Før du leser videre kan vi godt avsløre: Bitcoin Circuit er IKKE svindel — Vi har testet plattformen selv.

Les med under og lær hvordan vi tjente 3878,92 Euro med Bitcoin Profit.

Vil du lære mer om Bitcoin Circuit? Bruk oversikten under og hopp direkte til det avsnittet du leter etter.

Hopp direkte til

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

🔎 Er Bitcoin Circuit Svindel? 🔎

Bransjen for krypto-roboter har dessverre blitt rammet av en del bedragerisaker der utspekulerte bakmenn har utnyttet hypen rundt Bitcoin og stukket av med pengene i stedet for å investere dem som avtalt. Derfor er det viktig med en grundig bakgrunnssjekk før du velger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Circuit samt en rekke andre krypto-roboter for deg.

For å prøve plattformen har vi opprettet en konto der vi satte inn 250 Euro. På 60 dager ble 250 Euro til 4128,92 Euro, altså en profitt på 3878,92 Euro. Etterfølgende har vi tatt ut pengene med suksess, selv om det tok nesten 14 dager for å få pengene ut av plattformen.

Husk at resultatene våre ikke er en garanti for at du får samme resultater og at investering alltid er forbundet med risiko.

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

🤖 Sånn Virker Krypto-roboter 🤖

På samme måte som aksje-roboter hjelper nordmenn med å investere i aksjer, er krypto-roboter begynt å dukke opp og muligheten for å handle raskt, gjør det mulig å tjene penger både når markedet stiger og faller. Du har sikkert sett reklamer allerede på Facebook, men i denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan det egentlig virker og om du kan stole på plattformer som Bitcoin Circuit.

Det finnes programvare som kan hjelpe deg med å gjøre automatiske handler. Dvs. At den står for å kjøpe og selge. På en tidspunkt så jeg en dokumentar om investering som jeg dessverre ikke husker navnet på, der et stort trading firma i Chicago fortalte at når en investor først hadde bestemt seg for en bestemt aksje, så var det trading programvare som stod for å få den beste avtalen.

For mange er det drømmen at man kan få en robot-investeringsmaskin som bare tjener penger for deg, mens du passer jobben din. På den måten slipper du å gjøre noe. Dessverre vet svindlere også at dette er noe som du bryr deg om og derfor prøver de å svindle penger fra folk.

Legg merke til hvor mye en Bitcoin Circuit skriver om at du kan ha ferie når du vil. Det er det som hele siden handler om. Å få deg til å tenke på alle de tingene du kan bruke pengene dine på.

Bitcoin Circuits plattform sier ikke mye om hva den kan. Bare at den tjener masse penger for deg. Når du begynner der, så setter den i gang med en demoversjon, der du på bare få minutter har tjent masse penger.

Hvis det var så lett ville alle de store firmaene allerede gjøre det. Det er helt absurde statements på hjemmesiden om at du kan tjene 13000$ om dagen osv.

Det er klart at du godt kan gjøre mer automatisk handel fordi alt foregår via datamaskin i dag. Siden du er endt opp på dette innlegger, antar vi at det er noe du synes er spennende.

💰 Guide: Kom Godt I gang Med Bitcoin Circuit 💰

Det tar ca. 5 minutter å opprette konto. Legg deretter til 10 minutter for å snakke med en rådgiver og komme i gang med å investere.

Skritt 1: Opprett en konto
Start med å gå inn på siden med linken under og deretter kan du følge guiden vår ved å scrolle lenger ned på siden og følge bildene.

Klikk her for å besøke Bitcoin Circuit

Det første skrittet er å fylle ut skjemaet i høyre side med opplsyingene dine for å opprette en konto. Deretter stilles du videre til en handelsplattform som samarbeider med Bitcoin Circuit.

Når du har blitt stilt videre til en handelsplattform (Jeg ble sendt til Bullishcoin for eksempel) skjer det to ting:
— Du blir ringt opp av en rådgiver fra Bitcoin Circuit
— Du ska fylle ut opplysningene dine på plattformen og sette
– Du skal udfylde dine oplysninger på platformen og indbetale dine penge.

I samtalen med rådgiver får du veiledning i hvordan du skal sette opp Bitcoin Circuit.

❓ Ofte Stilte spørsmål ❓

Er Bitcoin Circuit svindel?

Nei, Bitcoin Circuit er IKKE svindel, men det finnes dessverre falske plattformer som prøver å utnytte suksessen som Bitcoin Circuit har hatt for å lure penger ut av folk. Derfor er det viktig å opprette en bruker den ekte Bitcoin Circuit plattformen. 

Har Bitcoin Circuit vært på God Morgen Norge?

Det florerer en artikkel på Facebook om at kryptoroboter har vært på Tv-programmet God Morgen Norge. Det er dessverre svindel der utspekulerte forbrytere prøver å utnytte kjente mennesker og kryptoroboter for å stjele folks penger. Det har ikke vært noen kryptoroboter på God Morgen Norge.  

Har Kristoffer Hivju investret i Bitcoin Circuit?

Nej, Kristoffer Hivju har ikke investert i Bitcoin og er heller ikke en del av Bitcoin Circuit. Artiklene som florerer omkring dette på sosiale medier er ren svindel som prøver å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Kjell Inge Røkke investert i Bitcoin Circuit?

Nej Kjell Inge Røkke har ikke investert i Bitcoin Circuit. Artiklene som florerer på spesielt sosiale medier omkring dette er ren svindel for å prøve å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Aksel Hennie investert i Bitcoin Circuit?

Nei, Aksel Hennie har ikke investert i Bitcoin og er ikke en del av Bitcoin Circuit. Artiklene som florerer omkring dette på spesielt sosiale medier, er ren svindel i et forsøk på å lure kredittkortopplysninger fra nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid