Bitcoin Code Anmeldelse

Bitcoin Code er en automatisk krypto-investeringsrobot utviklet av Steve McKay som automatisk kjøper/selger Bitcoin. Ved å kjøpe og selge ut ifra en rekke avanserte algoritmer påstår Bitcoin Code å ha en suksessrate på 87%, en påstand som vi vil teste i denne artikkelen.

Før du leser videre kan vi avsløre: Bitcoin code er IKKE svindel —Vi har testet plattformen.

Les under og lær hvordan vi tjente 2263 Euro med Bitcoin Code.

Vil du lære mer om Bitcoin Code? Bruk oversikten under og hopp direkte til det avsnittet du leter etter.

Hopp direkte til

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

🔎 Er Bitcoin Code Svindel? 🔎

Bransjen for krypto-roboter har dessverre blitt rammet av en del bedragerisaker der utspekulerte bakmenn har utnyttet hypen rundt Bitcoin og stukket av med pengene i stedet for å investere dem som avtalt. Derfor er det viktig med en grundig bakgrunnssjekk før du velger en krypto-robot og det er derfor vi har testet Bitcoin Code samt en rekke andre krypto-roboter for deg.

For å prøve plattformen har vi opprettet en konto der vi satte in 250 Euro. På 60 dager ble de 250 Euro til 2513 Euro, altså en profitt på 2263 Euro. Vi har etterfølgende tatt ut pengene med suksess, men det tok litt tid å få pengene ut av plattformen.

Husk at resultatene våre ikke er en garanti for at du får samme resultater og at investering alltid er forbundet med risiko.

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid

🤖 Sånn Virker Krypto-roboter 🤖

På samme måte som aksje-roboter hjelper nordmenn med å investere i aksjer, er krypto-roboter begynt å dukke opp og muligheten for å handle raskt, gjør det mulig å tjene penger både når markedet stiger og faller. Du har sikkert sett reklamer allerede på Facebook, men i denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan det egentlig virker og om du kan stole på plattformer som Bitcoin Code.

Det finnes programvare som kan hjelpe deg med å gjøre automatiske handler. Dvs. At den står for å kjøpe og selge. På en tidspunkt så jeg en dokumentar om investering som jeg dessverre ikke husker navnet på, der et stort trading firma i Chicago fortalte at når en investor først hadde bestemt seg for en bestemt aksje, så var det trading programvare som stod for å få den beste avtalen.

For mange er det drømmen at man kan få en robot-investeringsmaskin som bare tjener penger for deg, mens du passer jobben din. På den måten slipper du å gjøre noe. Dessverre vet svindlere også at dette er noe som du bryr deg om og derfor prøver de å svindle penger fra folk.

Legg merke til hvor mye en Bitcoin Code skriver om at du kan ha ferie når du vil. Det er det som hele siden handler om. Å få deg til å tenke på alle de tingene du kan bruke pengene dine på.

Bitcoin Codes plattform sier ikke mye om hva den kan. Bare at den tjener masse penger for deg. Når du begynner der, så setter den i gang med en demoversjon, der du på bare få minutter har tjent masse penger.

Hvis det var så lett ville alle de store firmaene allerede gjøre det. Det er helt absurde statements på hjemmesiden om at du kan tjene 13000$ om dagen osv.

Det er klart at du godt kan gjøre mer automatisk handel fordi alt foregår via datamaskin i dag. Siden du er endt opp på dette innlegger, antar vi at det er noe du synes er spennende.

💰 Guide: Kom Godt I gang Med Bitcoin Code 💰

Det tar ca. 5 minutter å opprette en konto, legg til 10 minutter til å snakke med en rådgiver og komme i gang med å investere.

Skritt 1: Opprett en konto
Start med å gå ind på siden med lenken under og deretter kan du følge guiden end å scrolle lenger ned på siden her og følge bildene.

Klikk her for å besøke Bitcoin Code

Når du har utfylt formularen får du en pop-up-melding om at du er opprettet og kan begynne å handle. Når du trykker på «Klikk her og start med å handle» kommer du videre til selve handelsplattformen.

Platformen jeg ble videresendt til er FutureCFD, men det kan godt variere siden flere plattformer integreres med Bitcoin Code. FutureCFD er en stor handelsplattform fra Tyskland med mulighet for å handle med alt fra kryptovaluta til aksjer.

Da jeg hadde opprettet profilen min ventet jeg på et anrop fra Bitcoin Code som kom innen 30 minutter. Her hjalp de meg gjennom hele prosessen med å sette inn penger og få robotten i gang.

Jeg kunne absolutt sette inn penger uten mer dokumentasjon, men for å ta ut penger skulle jeg sende inn minst tre forskjellige typer dokumentasjon. Det er akkurat det samme som vi kjenner igjen fra aldre aksjeplattformer og crowdlending, og er en del av kravene for å oppfylle antiterror og antihvitvaskingsloven i EU.

❓ Ofte Stilte spørsmål ❓

Er Bitcoin Code svindel?

Nei, Bitcoin Code er IKKE svindel, men det finnes dessverre falske plattformer som prøver å utnytte suksessen som Bitcoin Code har hatt for å lure penger ut av folk. Derfor er det viktig å opprette en bruker den ekte Bitcoin Code plattformen. 

Har Bitcoin Code vært på God Morgen Norge?

Det florerer en artikkel på Facebook om at kryptoroboter har vært på Tv-programmet God Morgen Norge. Det er dessverre svindel der utspekulerte forbrytere prøver å utnytte kjente mennesker og kryptoroboter for å stjele folks penger. Det har ikke vært noen kryptoroboter på God Morgen Norge.  

Har Kristoffer Hivju investret i Bitcoin Code?

Nej, Kristoffer Hivju har ikke investert i Bitcoin og er heller ikke en del av Bitcoin Code. Artiklene som florerer omkring dette på sosiale medier er ren svindel som prøver å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Kjell Inge Røkke investert i Bitcoin Code?

Nej Kjell Inge Røkke har ikke investert i Bitcoin Code. Artiklene som florerer på spesielt sosiale medier omkring dette er ren svindel for å prøve å lure kredittkortopplysninger ut av nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Har Aksel Hennie investert i Bitcoin Code?

Nei, Aksel Hennie har ikke investert i Bitcoin og er ikke en del av Bitcoin Code. Artiklene som florerer omkring dette på spesielt sosiale medier, er ren svindel i et forsøk på å lure kredittkortopplysninger fra nordmenn ved å få dem inn på falske hjemmesider.  

Vil du være med på den næste kryptobølgen? Så opprett en konto under.

*Suksessrate opplyst av plattformen – Alle investeringer innebærer en risiko.

Fordeler

 • Enkelt å Bruke
 • Aksepterer Kredittkort
 • Telefonsupport

Ulemper

 • Bare Engelsk Support
 • Lang Utbetalingstid